дали некој има проблем со полнењето ? не ми го препознава кабелот ми се појавува "this accessory may not be supported" некаква помош?
Најверојатно ми бара оригинал кабел како што читав по нет,затоа што телефонот ми се полни само кога е исклучен. Како што читав со iOS 8.4 на повеќето му се јавува истиот проблем
Ако се полни само кога е изгаснат,тогаш е отиден чипот за полнење 50 евра е да се направи.Иос 8.4.1 не прави никакви проблеми при полнење,проблем има само во навигација.
Епа ти кажувам што прочитав од други,пробале со оригинал кабел и се било во ред,накрај ако не е до тоа го носам на поправка и тоа е тоа
Главам ставам дека ти е рикнат чипот за полнење,затоа што сум го имал истиот проблем.А и да не сум го имал сум сервисер и ги разбирам тие работи,али сепак јас дадов совет,а твое е дали ке го прифатиш или не.
"With ios 8.4 There were some iPhone fires caused by off-brand cables and Apple was blamed. IOS-8 ensures that only approved cables will be used"
да ве прашам од каде можам да ја симнам апликацијата за џелбрејк? инаку ај сите што имаат инстаграм нека ме фололнат @grungepics78 и јас нив ке ги фололнам
Купи си оригинален кабел и ќе ти полни. Само со фалц кабел може да ти прави така. Друго ништо не му е.