Ако е чипот за напочување други симптоми се. Ова што го кажува не е чипот за полнење, туку треба оригинал кабел. Софтверот си бара оригинал кабел.
Споделувал некој апликации преку family sharing? Гуглав пола саат, се' е како што треба наместено, ама не успеав
jas puknav od kabelcina menvanje se dodeka ne kupiv orginal drugite samo edna nedela ke gi koristev i odma se rasipvaja ,sega ovoj da ne go podrecam me sluzi podolgo vreme
iOS 9.0.2. има многу багови. Сега за сега стабилизирајте се додека не искочи 9.1. Јас искрено не сум задоволен.
Добро, бе Марик... 100 години збориш дека iPhone не го бива и пак iPhone користиш. Земи замени го за Андроид, аман веќе.
јас од вчера сум појачан со microsoft lumia ...прв пат користам вакво нешто, не е лош само навикнат сум на андроид, па чудно ми е..
http://tocka.com.mk/5/171729/propus...sistem-sekoj-moze-da-go-otkluci-vasiot-iphone -проблемот со неактивирањето на алармот -проблем со лесно хакирање на пасворд https://support.apple.com/en-us/HT205239 Тоа се неколкуте.
При update и restore телефонот воопшто не сакаше да ми се уклучи. Неколку пати пробувам иде до пола и после се појавува некој таканаречен Error 53 Од тоа што го читав на нет тие што го имале истиот проблем отишле во продавница на Apple и им дале нов телефон бидејки наводно е фабричка грешка Мене гаранцијата ми истекува на 1ви Декември но немам ни кутија ни документ а тука чисто се сомневам дека ке ми дадат нов. Дали да го испратам кај роднини во САД или? П.с се обидов да ги исконтактирам овие од Apple Support со цел да ме упатат но не успеав
Ако немаш документи и црно на бело,нема да завршиш никаква работа.Како ке докажеш дека е од продавницата кај што сакаш да го смениш телефонот дека е купен од таму? за кој ајфон се работи?
Fingerprint/Home button си го рикнала. Fingerprint не се прави кај Ајфон. Ако ти е земен од Европа или Америка, само имеи дај им и ќе ти го сменат за нов. Ама ова не е фабричка грешка, туку ти сама си го зафркнала. Само од себе неможе да се расипе. Бар за тоа копче.
@Скопјетесакам по имеи број се гледа уште колку ти е под гаранција телефонот, барем за ова сум сигурна прашав ми рекоа дека нема потреба од документи и можеш во било која земја да го однесеш во Apple продавница, не мора од таму каде што е купен. Се работи за Ајфон 6ка @Marick14 тачот само на почеток ми работеше и после сам рикна, и толку не ми беше битно што не го користев за password. Од тоа што читав и од други што го имале истиот проблем е дека е баш фабричка грешка. Добро и да не е бар да го средам додека ми трае сеуште гаранцијата