Ајванот не е веќе тоа што беше,порано се знаеше стабилен иос имаше,ама сега го направија катастрофа.Почнаа и она да забушаваат.
Не е излезен 9.3. Рано му е. 9.2.1. има сега за сега. А и совет од мене, не брзајте да ги апдејтирате вашите ајфони затоа што по некогаш има и багови во новите софтвери. Ова важи и за Андроид.
Како не е излезен 9.3, излезен е. Вчера излезе. И супер е. Ма да искрено, мене и претходно ми беше супер. Spoiler: Update
Ако може некој да ми помогне доколку имал некое слично искуство со Ајфонот. Телефонот не сака да ми се полни т.е се полни многу споро скоро 8-9 часа..купил оригинално кабелче за ајфон но повторно не сака да полни како порано, па дали знае некој што може да е проблемот? Благодарам однапред
Девојкиии потребна ми е помош...имам ајфон 5 и од пред 2 дена кога го пунам му се намалува батеријата а стои на полначот...имал ли некој сличен проблем....а ако го оставам 1 саат треба за да се напуни барем 20%
Девојкии сакам да земам 6ка 16GB дали знаете која е цената и дали многу се разликуваат 6 и 6s? Читав дека батеријата многу бргу се празниКој има нека каже дали се исплати да земам
Малце покомплицирано е, треба преку ајтунс Отвори јутуб и напиши how to set a song as a ringtone и прати инструкции
Се по*раа со телефонове... Излегол новиот модел, па го имало во 2 црни нијансиииииииииии па не знам што било како билооо, камерата била многу нешто... Абе АЈДЕ ! Гледам така и се чудам... Народот со какви глупости се занимава. КАКОВ ТЕЛЕФОН ќе сум имал, големо онакво! Страшно, каков стана Светов значи, трагедии! Па кампери шатори поставувале уште од пред 1 месец , чекале да дојдат телефоните и да купат. Ненормални едни.