Poglednnete Gi Dvata Traileri Za 2 Ta Filma Za Covekot Koj Go Promeni Svetot Vo Tehnologija i Inovacija No Isto Taka I Nacin I Filozofija Na Zivot Golemiot Covek Na Apple Steve Jobs <3 Prviot Film : Vtoriot FIlm Dole :
Зошто неможам од компјутер кога е телефонот поврзан со кабелче усб да си вмесам слики песни и сл во ајфонот? Копи пасте и не сака а од телефонот да внесам во компјитер може. Имам ајфон 6
Не е како на андроид,тука мора да имаш програма Itunes,па преку нејзе да ставаш слики и музика.Еве ти некој видеа гледај по нив и ставај.
Дали во Siri Suggested Apps (од Home Screen се скрола веднаш лево) се појавуваат апликациите кои се најмногу користени во последно време? Не ми замерувајте на прашањево, вечен Android корисник сум.
https://www.smartportal.mk/kompanii/samsung-30-ces-2019-nagradi/ Компанијата Samsung добитник на 30 “CES 2019“ награди за иновации за неверојатен дизајн и инженерство
Знае ли некој да ми каже зошто неможам да симнам messenger ми беше избришана апликацијата и сега нејќе ..... а имам меморија
Здраво. Деновиве ми се појави едно "проблемче" на мојот lenovo android телефон. Имено, неколкупати приметив дека ми излегува прозорче try again in 30 seconds за да ја впишам шифрата кодот за отклучување на екранот. Без да го допрам екранот, телефонот си стои на маса пример... Некогаш е помалку секунди. Ме фати паника сега... Што може да е тоа? Значи, немам пробувано да птклучам па да згрешам... Се појавува само од себе... Помош?