Ti preporacuvam da go kupis ,eve 8 meseci go imam prezadovolen sum super e telefonot,dosega najdobar sto sum go koristel.ako te interesiraat nekoj raboti slobodno prashaj me,a ako ne ti se brza bi ti preporacal da pocekas da izleze iphone 12 (septemvri ili oktomvri se ocekuva)
Како може да ослободам место во Icloud? Ми се синхронизираа слики од лаптопот и сега веќе немам место на Icloud.
Немам место за слики на iCloud, што може да се случи со сликите што веќе не одат на iCloud? Не ми е јасно ова со icloud.
И јас немам место затоа и сакам да избришам нешто за да ослободам меморија, ама незнам како. И исто од кога ми се апдејтира новиот софтвер ептен брзо ми се троши батеријата, како да го редуцирам тоа ?
Можам да сликам нови слики, да снимам видеа но мислам дека веќе не одат на icloud, дали можат да се избришат тие слики при ажурирање на софтвер или? Колку време го имаш телефонот? Мене ми се троши брзо ама веќе ми е 2 ипол години па поради тоа е.
Мојот е од Јануари, а инаку пред да ми се апдејтира софтверот ми траеше батеријата ден и пол, а сега веќе 1 ден..
За iCloud може да плаќате за меморија. Не ми текнува сега како идеше,јас плаќам 99 центи секој месец. Исто имате опција да ја симнете апликацијата google photos и таму да си правите бек ап со што ви дава опција да ги избришете сликите од телефон но истите притоа ќе ви останат зачувани на google photos акаунтот. Исто клучно е да пронајдете во поставувања на самата апликација опција за приватизирање на сликите односно да не бидат јавни. Мене акаунтот ми е стар и поради тоа се чувам таму и ми е приватизиран. Првите пет гб се бесплатни, а следните 50 се плаќаат 99 центи секој месец и секој месец се обновува меморијата.
Ти благодарам, инаку не е скапо 0.99 центи е само уште едно прашање имав... што ако слдден медец немам на картица пари... се откажува претплатата и?
Веќе еден месец скоро телефонот никако да го наполнам. Мислев дека е до полначот и земав друг, со тој едвај до 50% полнеше, ако малце го мрднам после неможам да го наместам да полни. Можно ли е да е оштетено внатре за полнење запците или дефинитивно полначиве не се у ред?