Да си полни друг ајфон со сите полначи одма кога ќе го ставам, а мојот додека го наместам да полни едвај. Дали се поправа тој дел за полнењето? Очигледно пипките се проблем внатрешно
Го имам 2 ипол години iPhone SE. Мислев дека е полначот па затоа купив нов, со тој само ако го држам полначот полни инаку не, третиот полнач не можам додека чепкам на него да полни, се изместува и не сака потоа да полни. А друг ајфон со сите најнормално полни. Ќе проверам во мобилара што ќе ми кажат.
Здраво, ке ве молам за помош, iphonot 11 две недели ми е стар, а ништо не се слуша кога зборуваш, многу слабо, дали ба некој му се има случено ова и совет фала мн
Пробај да го исклучиш и да го вклучиш, и мене ретко тоа ми се дешава кога ке го исклучам па вклучам се е најнормално. Ако и тогаш проблемот е ист, носи го на сервис.
Овие што продаваат ајфони на купи продај, дали е можно со мој icloud да си се вклучам? Или заклучени ги продаваат, има доста ефтини а зачувани.
Ако се исправни тогаш ги добиваш скроз исчистени за да можеш да си се приклучиш на свој акаунт. А ако се заклучени на icloud тогаш не може ништо да се направи за нив освен да се искористат за делови, затоа ги продаваат толку евтино.
Осигурај го ако веќе земаш. Околу 200 евра е осигурувањето. На дечко ми случајно му падна и го плати екранот 450 евра
Затоа се става заштитен екран и заштитна маска, и не се носи во џеб напред или назад. Не е ефтин телефон од 200 евра речимо, 1450 евра се во прашање. Повеќе да се чува,внимава нема да дојде до таков инцидент.
Епл има признаено дека намерно ги успорува телефоните по одреден период, така да јас лично не би ајфон ни по пола цена или на поклон да ми го даваат.
Затоа другарка ми има ајфон 7 веќе 4ри години и нема намера да го мења. Гледам се “утепа” жалејќи дека и е успорен.