Која апликација ја користите за отледување да пратите на инстаграм? Дека има некои што може да ти влезат на инста и да ти го хакираат профилит, затоа ми треба некоја сигурна?
Jas ja imam Followers Pro+ taka se vika aplikacijata, a za da ja najdis napisi na App Store samo Followers i ke ti ispadne prva.
Сигурна е таа? Зошто на моја другарка и го хакираа профилот, зошто се најавуваш нели и имаат пристап до пасворд и до емаил.
Девојки како да најдам бришени слики како што знам во cloud се зачувуваат? Ама не знам каде да ги барам..
Zdravo, pred nekolku godini kupivme Macbook air i napravivke icloud ama majka mi go zaboravila passwordot. Nie sme logirani na laptopot i nemame nikakov problem dodeka dojde momentot da treba da instaliram programa i ne mozam bidejki mi baraat password. Dali znae nekoj sto da napravam ?
Најубаво е да отидеш до Сити Мол во продавницата на Епл. Тешко некој да ти го среди овој проблем освен нив.
Моментално имам Ајфон 7ца, да прашам до која цена би можела да го продадам отприлика, и каков телефон би ми предложиле исто Ајфон али до 40 иљади максимум? Сакав SE2 ама гледам исти спецификации има како овој сега што го имам. @ЕденЧлен гледам тебе те бива околу телефони, да помогнеш вака? @buba4e89 даа, интересно е добар концепт
Iphone 11 64GB во мобиларите е 39 900, исто така можеш од некој оператор (зависи на кој си) да го купиш со фамилијарен буџет, поевтино е така.
Зашто мене на кутијата ми пишуваше US version. Ќе проверам уште еднаш за ова пак. Инаку знам дека за Мкд зборуваше,сега со Ковид и спадна цената.