Ке си купиш бежични слушалки,и ке можеш двете работи да ги правиш,а вака или полнење или слушање музика.
Девојки има ли негде каде што се зачувуваат избришаните слики од тел ама и од "recently deleted"? На Самсунг ми остануваа по клауди можев да ги најдам и после бришење, ама сега не се снаоѓам..
Здраво ај некој нека ме проветли како работи icloud на ајфон... Имам акоунт.Избришени слики од тел има ли шанси да ги има на клаудо.Го отворив акоунтот преку лаптоп пп што телефоноѕ е расипан отидов во слики и не можам ништо да најдам..
Ако претходно си имала ајфон и сликите ти биле зачувани на icloud тогаш да треба да се таму. Ако си имала андроид и сите слики ти биле back up на гугл фото апликацијата треба да ја симнеш апликацијата и ќе ги имаш таму. Ако ништо од наведеното си немала на стариот телефон и ако си ги зачувала сликите во телефон и си ги избришала тогаш за жал,не можат да се вратат.
Zdravo imam iphone xs, imam eden problem ke mi se javi nekoj ili ke mu dzvonam go slusam ubavo toj sto mi zboruva, no on mene ne me slusa,isklucuvam posle edna sek odma mu dzvonam okej e se slusa se ubavo,drugo nemam problem so zvukot pesni se se slusa okej. dali nekoj imal vakov problem ili mozebi znae sto e problemot..♀️
Овој проблем го имаат корисниците на телекабел.. Доколку не си корисник на телекабел рестарт на телефонот,најверојатно ќе се среди
Кога телефонот ми е отклучен имам decline icon (црвено копче) за да го исклучам повикот,ама кога ми е заклучен го нема тоа иконче. Читав до сега да најдам да го активирам но пишува за постари модели,а за поновите модели пишува за странично копче. Сега не ми е јасно кое копче?
Power копчето од десна страна. Еднаш ако го притиснеш го гасиш само звукот, а ако притиснеш двапати го одбиваш повикот.
Jas imav iphone ne mi se dopagjashe ich , sega si koristam redovno Samsung i na Samsung software ili skin One UI 200 pati podobro