Имате ли MagSafe купено вие што имате iPhone 12 (и сите од таа серија)? Или, полните со стандард кабел?
Касно ти одговарам на прашањето.. немам MagSafe, не ни планирам да имам. Си го полнам со usb-c кабелот, многу брзо се полни, ти го препорачувам.
Од ледиком го зема? Слушам скептични коментари за таа продавница па затоа се мислам дали од таму да го земам
Да од Ледиком нов. Патем секогаш од таму земаме телефони. Маж ми еве има 11про макс исто од таму предобар е и тој, но мојов 11ка не го мењам
Не сфатив, телефонот неколку дена ти беше исклучен? Полначот и кабелот оригинал се? Провери да не се оштетени, пробај исто во друг штекер, осигурај се дека има проток на ел. енергија со тоа што ќе го притискаш power копчето од страна за да се појави иконка дека полни. Ако е се во ред со уредите, не би требало повеќе од 10 мин. да чекаш за да се вклучи.
Хај дечки Ви стигна ли апдејтот за ios 15? Само кај мене ли нема уште? Гледам по странските јутуб канали кај сите има рецензии за 15, а кај мене сеуште си е на 14.6? Назад сме со времето знам, ама just in case
15ка уште не е пуштен за јавност бидејќи е developer beta односно за тестирање,можеш сама да го симнеш но има багови на кои уште треба да поработат. Како што следев околу Септември треба да биде пуштен за сите. И мене ми е сеуште 14.6 па јас не би симнувала воопшто, ќе си дојде сам.
Kolku vreme vi trae baterijata na 11kata? Go kupiv pred edna nedela i relativno brzo mi se trosi pa me interesira dali e normalno ili treba da se nosi na servis?
Дали е мудро да се купи 12ка мини отсекогаш сум сакала помали модели но од друга страна немам појма за спецификации буквално и да ги читам не знам што значат ако знае некој да објасни разлика iphone 12 mini vs iphone 12?