ти добра си со видот? еве ти слики од ден, ако уште мислиш дека ајфонот има подобра слика иди на очно.
ај кажи која е подобра според тебе лево или десно и уште неколку члена нека кажат па да видиме кој треба да иде на очно ја гласам за левата
Ја малце со прашањево како од минатиот век, ама… Како да слушам музика offline без интернет, for free?
Hmm евентуално да симнеш deezer апликација,има као free trial па да пробаш да симнеш песни и после да слушаш. Не ми текнува дали ти дозволува да останеш на апликација, мислам дозволува али имаш лимит на колку песни ќе слушаш како и sponsored ствари на секои 5 мин. Јас ја имам платено и има опција да симнуваш колку сакаш песни и да слушаш offline. *ако си на а1 имаат пакет неон ( така нешо се викаше) 1 година фрии DeeZer за ок цена
Нема телефон што прави подобри слики од Ајфон! Плус зошто си у темава да споредуваш слики и да убедуваш дека од друг телефон се подобри ?! Свашта!
Уствари не можеш ни од music app ако си претплатена. Тоа го увидов пред да летам сакав да слушам музика преку блутут на авионски режим ама не ми дозволуваше. Во едно видео видов дека може да се слуша музика ако се стави на авионски режим тел ама ништо. Не знам зошто е така.
Здраво на сите, моментално користам samsung galaxy a5 2017 и размислувам за брзо време да си купам iPhone. Се мислам помеѓу iPhone XS 64GB и iPhone 11 64GB. Ми е потребно да имам батерија цел ден, само еднаш да го полнам и да терам. Моменталниов телефон го менувам заради тоа што помалку почнува да ми држи батеријата, малку меморија имам и задната камера ја скршив лани и не можам да сликам со нејзе, точки ми се појавуваат и матно е.