Батеријата зависи од коа како ја чувате ххахаха ако го полните на 70-80% телефонот, и Ајфон 100ка да имате ќе се заебе ја мојата така ја спржив, и од играње игрици
Глупости, другарка ми има 11 и е океј , фала богу ако дремеш на јутуб, играш игри чуда врази секој тел брзо ќе се празни.
не ме цитирај за ствари кој не си уоште информирана, јас колку телефони сум пробал годинава ти цел живот немаш. не го терам со сила ич не ме интересира што ке купи 3000 мах батерија има плус 2 години стар цел ден батерија ке држи ако го користи како баба.
Глупости. Да имаше користено немаше да тресеш зелени. Еве мојот е 2 години и уште ми трае батерија. Моментално имам 71%. Сакаш верувај,сакаш не. Ама многу си арогантен кога станува збор за Ајфон,никој не зима од твој џеб.
ти како да си некој релевантен фактор со 1 телефон 2 години што го користиш... имаш јутуб погледај некое видео прв се испразни ајфонот само пази не гледај многу ке ти се потроши брзо батеријата на 11ката...
Да, кој сеуште е најдобар и батерија трае, претходно пишав дека имам 71% а сега имам 64%. Купи си марамчиња,ќе ти требаат.
Де бре се истепавте кој е подобар... Јас чипичан имам па е најдобар на целиот свет. Што се зљмарате толку мноху. Ни во фабриките не се замараат толку колку вии, туку нив ги интересира како парите да ви ги земат.
Не знаев каде да прашам па ајде тука. Колку чинат отприлика слушалки за ајфон, конкретно 11ка. Не безжични, да напоменам. Да знаев дека обичните слушалки со нормален приклучок нема да одговараат немаше да порачувам два пара за џабе.