Apple go opleska so dizajnot na kamerite na novite modeli iphone 11 , 12 , 13 isto i pro i max verziite Mislam deka povekjeto bi se slozele deka na iPhone X ,i narednata godina ponoviot iPhone XS imaa najdobar dizajn na kamerite
Здраво Дали мoже некој да ми каже како да префрлам слики од ајфон на лаптоп стара верзија windows после тоа да ги обработам и да ги вратам назад во ајфонот Пробав преку апп send anywhere ама не ми успева
Отвори icloud ако ти се бекапнати. Ако не, ја обично си ги праќам на Месинџер или на меил.Отварам од лаптоп симињам и тадаа или на вибер, симни вибер на пц, прати на некој у чат, симни ги од лаптоп, среди ги и пак назад
Дечки дали има некој направено замена и доплата за Iphone во Mobelix или Ledicom? Какво искуство имате?
Дали може да активирам Find my Iphone, без да шерам локација нонстоп? или ако уклучам, дали ќе им стигаат нотификации на тие шо имаат ајфон или како Бидејќи иам голем број на контакти, не би сакала сите мувментот да ми го знаат.Поготово не бифшите и дали ако има опција да не е уклучена нонстоп, ќе можам да го најдам (за у не дај Боже ситуации)
https://www.instagram.com/reel/CaFXVxTDZcI/?utm_medium=copy_link Корисно И заследи го овој, многу добри трикови и совети дава.