Да не треба во друга држава да го активираш па да работи и тука? Сакам и јас да го активирам затоа прашувам?
Мене ми работи и со македонска картичка ама поврзана ми е на еден ист акаунт - интернет банкинг пократко кажано. Треба да ја поврзеш со твојата картичка. Пример јас имам Револут и на револут ми се поврзани сите картици,а на ејпл пеј е ставена картичката на Револут. Ама можеш и македонска да ставиш директно, си пробала?
Откако си купив ајфон имам многу слаб интернет на телефонов претходно имав Самсунг и немав проблеми ни со интернетот од дома, ни од претплатата. Да не имал некој исто вакво искуство или да не треба нешто да направам? Во некој делови од станов точно дека е послаб интернетот ама со другиот телефон имав интернет, тука не ми го ни покажува.
Треба да ја додадеш картичката твоја што ја имаш во Apple wallet и после на on/off копчето стискаш два пати и ти излегува на екран твојата картичка,го доближуваш телефонот до апаратот и тоа е. Ако не ме разбра баш на јутуб е поедноставно објаснето.
plakas nesto za da imas akount na revolut? i kako uspea da dodades kartica na apple pay, so mkd region nejke aber da cue
Здраво, зошто не можам на ајфон да користам апликации за правење слики како фејс ап, ремини итн... ми бара да платам? Кажите што да направам или да симнам некои што се бесплатни за чистење слики?
Тие што имаат андроид бесплатно користат фејс ап и ремини исто, а знам и некои од ајфон бесплатно користат само некои опции, зошто кај мене не може. А која од овие што си ми ги пратила се за чистење лице или да ми предложите други за чистење лице?
Преку која апликација слушате музика бесплатно без вклучен интернет или симнувате песни? Се’ е комплицирано на овај ајфонот..
Финтата е да не платам за да слушам е*ана музика, ништо комплицирано. Која глупача сум, од златен андроид на иос се префрлив.
Специфични се и ептен заштитени затоа и таа им е цената, јас се намачив никако не можев контактите да ги префрлам од ајфон на самсунг, се изнамачив барав на ут за на крај спуштив апликација и преку меил ги превзедов
Прво можеше да ставиш музика од компјутер на iTunes, и така ги имаш песните во Ајфонот, и можеш да ги слушаш и офлајн, ама сега нешто не ми успева.