Инсталирав. Не кочи ич, во однос на тоа супер си работи. Батеријата малку како да се троши побрзо, ама искрено, battery health ми е 79% и треба да ја сменам, така да, не знам како би бил со нова батерија. А инаку си работи добро, баш ме бендиса.
Zdravo imam iphone 12mini go koristam godina i mesec dva Dali e normalno da padne battery health od 100% na 86% za taa godina i mesec dva
дали случајно го зема Ipadot? И мене ми треба Ipad за цртање/ и поедноставни tasks за графички дизајн,па сакав да прашам за препорака…
Пред една недела купив ајфон 12. Неколку пати ја згрешив лозинката и сега не можам да го отклучам. Го однесов на сервис го отклучија таму ама си ја заборавив лозинката на ајклауд и сега треба да чекам две недели за да ја ресетирам.Нема друг начин да го средам тоа да не чекам толку?
Стави лозинка и прати си ја на месенџер, некаде каде шо ќе можеш од друг уред да си ја видеш. Нели можеш со мејл да си ја вратиш?
Овде запишувај ги сите лозинки, и на мало ливче кое ќе го скриеш во новчаник. Нареден пат ако го заклучиш има шанси никад да не го отклучиш. Спојлер: Идеа
Едно прашање ајфон 11 со 94% battery health на колку време логично ако седиш да речеме вкупно 6часа во денот би требало да се празни батеријата? Некако брзо ми се празни за еден саат некои 15% или повеќе.. Не знам дали е тоа океј.
На телефон си повеќе време или помалку од 6 часа? Мене како за толку батерија ми е чудно брзо што троши..
И јас купив сега ајфон 11 100% батерија и се троши многу брзо. Претходно имав ајфон 12 и не се трошеше толку брзо. Ајфонов 11ка до сабајле снемал батерија и не ми ѕвонеше аларм. А многу пофални зборови слушнав за ајфон 11. И лоши за 14ката.