Zdravo.Sakam da zemam iphone 11ka na staro od mobilara..Od druga strana e i rizik bidejki e na staro neznam dali ke mi se pogodi.Ako mozi da spodelite Mislenja i iskustva?
Најдобра опција е да си купеш на ново... Многу телефони ги продават како експонати и имам читано дека доста луѓе се жалат.. Никогаш не знаеш какви делови има во телефонот... Менуваат екрани, плочи, батерии... Подобро присобери некоја пара и да си земеш на ново еве ти во istyle неопакуван iPhone 11 https://istyle.mk/iphone11.html?config_model=1323&color=468 Можеш да прашаш дали во istyle продават експонати.. Барем ќе бидеш сигурна дека телефонот е целосно исправен.. очекувај дека battery healt ќе биде паднато и тоа е сосема нормално ✌
Исто и кај мене, и секогаш кога има нова верзија пролонгиран колку што можам со update бидејќи знам дека ќе има некој проблем
Здраво. Пред скоро време си зедов блутут слушалки, ги наполнив но не сакат да се уклучат, ми покажува battery low или воопшто не реагираат. Совет?
Види дали е case ot low ili слушалките? Мене така ми де има случено после напунив посебно и немав проблем. Види нормално да се конектираш со правилниот usename на слушалките ..
Zdravo.Vo plan sum da kypam iphone 11 na staro od ibuy mobilarata so 95 posto battery health i 6 meseci garancija 309 E.Dali vredi za sumata i mislenje za mobilarata
Јас не би зела телефон експонат,не знаеш колку ќе издржи и што се е сменето во самиот телефон.Ќе се расипе ќе го поправиш неколку пати и еве ти ги парите како за нов. Ама сепак ти си знаеш колку ти дозволуваат финансиските можности.Поздравче
Да прашам дали некој имал сличен проблем. Го заклучив телефонот и после да го отклучам црн екран. Ништо не направив, не падна, само црно на екранот. Кога звонам работи, ама екранот е црн. Имам 13 ка про.
најпрво пробај force restart кликнеш volume +, па кликнеш volume - (не држеш, само клик) и задржи на power копчето... Ако не функционира следи видео
Zdravo.Nedelava na insta imase sponzoririrano objava od nekoja mobilara ajfon 11 ili 12 za 389 evra.Dali znaete za koja stanuva zbor?
Јас го земав, презадоволна! Дали некој знае hack со камерава како да се исклучи таа опцијата сликите да немаат толку силен контраст?