здраво, незнам дали само кајмене се дешава кога ми пишуваат од месенџер еднаш стигнува известување како од месенџер еднаш со друга нотификација, искуство некој како со ова моето дали имал се работи за 12 про макс ги рестартирав цел сејтингс и па си е исто до сега вака нема направено, секој одговор е добредојден.
Ај реинсталирај ја апликацијата... сега поради dinamic island на iphone 14 pro, сите апликации се ажурираат според нови стандарди и очекувани се грешки, а со тоа трпат и постарите телефони.. за некое време, повторно сите апликации ќе се совршено оптимизирани
Го зедов и јас а тоа за сликите не знам , мене кога сликам со ливе дирек ми слика треба подесувања изгледа
ја деинсталирав но несака сега и друг проблем ми се појави кога некој ти ѕвони сега се појавува сликата а не е црна позадина јас се мислам да го избришам новиот софтвер и да биде стариот можеби ќе биде подобро што мислете вие?
Не е до софтверот него до мсн е,има некој баг веројатно. Направи апдејт види дали имаш. Влези во апликација избриши колачиња, да се расчисти малку простор и пробај пак.
Ќе замолам некој да ми ги скрати маките и да ја открие тајната како да слушам музика бесплатно? Не ми се плаќа Спотифај па дали има некоја апликација нешто да може да се слуша и офлајн
Не е активна темава ама ќе прашам. Ми се изгуби live опцијата на сликите. Во подесувања ми е он, не сум сменила таму ништо, ама вака на слики пак ми ја нема. Како да го средам ова?
од што може да е ајфонот исклучен, кога го уклучив пишуваше ајклоуд бекап во сетингс па да ми кажете од што може дае некоја опција да се исклуче, и зошто локацијата на сликите не ми ја кажува