Можеш да земеш од било каде, само да биде неотпакуван..Инаку ајфонот има интернационална гаранција.. Тоа значи дека доколку дојде до дефект, можеш било каде во светот да го поправиш..
Според мене да, јас си земав про пред три месеца и преезадоволна сум. Освен за тротинетот ова ми се најдобро инвестирани пари Искрено би ти препорачала ако имаш буџет да си додадеш уште 3.700 и да си земеш трета генерација слушалки.
Јас ја сменив и се зезнав така што не знам дали ќе ти препорачам да ја менуваш или да си купиш после некое време нов тел. Зависно колку го користиш.
Маж ми има 13ка про макс јас имам 15ка .. мојот повеќе батерија држи и има поеална камера. Друго разлика нема
Pro max се подобри, ја би одела со 13ката, реално го гледав 15 и бев решена да го купам, пред да излезе, па по двоумење, денеска го земав 14 про, што е дури и поскап од 15 плус, ама според мене е подобар.
Mnogu se mislam dali da zemam 15 plus ili 15 pro max vise nekolku dena se mislam . Ve molam pomognete mi (sekako ke mi bide ogromna promena biddjki sdga ima huavej i zatoa se mislev za 15 plus)
Ако се мислиш помеѓу овие два, и немаш проблем со цената, секогаш Pro серијата од Apple уредите е подобра, така да препораката иде кон 15 Pro Max
Се согласувам за трета генерација на Air Pods. Предобри се, имам користено различни слушалки, во различен ценовен ранг и можам да потврдам дека се најдобрите што ги имам користено. Види во Нептун, имаат моментално попусти и се за 600 денари поевтини од iStyle. Еве линкови: https://www.neptun.mk/categories/ko...ion--with-Lightning-Charging-Case--mpny3zm-a- https://istyle.mk/airpods-3rd-generation.html
Јас ги фатив про-то на попуст инаку готова бев трета генерација да ги земам потврдувам дека се предобри, а разликата во цена е мала помеѓу едните и другите.
Зависи од што имаш потреба, про макс има екшн батн, што е ново и различно, и плус камера, 15 плус има убави бои, мене лично розевата ми е најпрекрасна. На страна од тоа, и ја земав нов, корисник сум на ајфони со години наназад, ама се одлучив за 14 про, про макс ми е преголем ( го имав 12 про макс ) а исто го користев и 13 што е со 6,1 екран ( исто како 14 про ) разликата е ситници, ама ти си знаеш што и колку ти значат.
Ајде сега да ве прашам, сакам за блек фрајдеј да земам iwatch, е сега, го сакав ултра, ама за среќа па го пробав во ејпл и ми е преголем на рака, па падна тоа во вода. Ако има некои што користат, кажете ми разлика меѓу 8 и SE, моментално го имам iwatch 3, ама веќе 2 години го користам и сакам да го сменам ( презадоволна сум од истиот ) фала ви
Зависно за што го користиш... Ако го користиш само за нотификации, земи се.. Доколку го користиш за вежбање земи 8. 8 цата има повише сензори и со тоа мереш повише параметри.. Доколку си во можност земи си 9 ка.
За вежбање, трчање, пешачење го користам, другите нотифкации ми се дури и ислучени океј, фала ти, ќе видам како ќе бидат со цените и дали ќе има некои попусти, па ќе одлучам.
zdravo, moze li mala pomos? veke 3ti den ne mi raboti wifito, ne saka da se vkluci, ne pa da se povrzi. Nekoj sovet ili vreme e za nov