Дали имал некој проблеѓ со Airpods да не му се полни едната, и плус ми се деконекрираа , неможам никако пак да ги поврзам, ги пробав сите чекори што имаат од Apple официјално објавено.
Ми излегува известување дека iOS 17.1.1 is avilable and will be installed later tonight, дали сам ке се преинсталира или треба јас?
Си купив iphone 15ka. Е сега моментално немам полнач за iphone, имам само кабелче со телефонот, ама немам адаптер. Дали смеам да го полнам со полначот за самсунгот што го имам додека земам адаптер?
Можеби за апдејт на некои апликации ќе ти бара последен софтвер, ама тоа ваљда ако ти е ептен стар последниот апдејтиран софтвер.
Се мислам помеѓу ајфон 15 про/про макс или ајфон 14 про/про макс, ама сум слушнала дека 15ките не ги баш фалат па ако може помош ваши искуства?
Дали вреди да се менува нова батерија? Имам ајфон 11, го користам повеќе од две години и сум презадоволна, не сакам да го менувам. Ама, веќе е спуштена батеријата на 83 проценти и многу брзо се троши, по два пати на ден го полнам. Дали ќе си биди океј со друга батерија или да спремам кешарац за нов? И да, колку пари отприлика кошта батеријата?
Ве молам предлог за апликација кај шо може да слушам/симнам песни и да работи без интернет. Или како од лаптоп во телефон да префрлам бар 100-200 песни? За Ајфон станува збор
Да видиш преку music апликацијата. Пред 10год можеше да се поврзе со apple music на pc и да се ставаат песни…не ми текнува точно,ама знам дека беше малку сложено
Класично префрлање како на андроид,не може. Има посебни апликации…истата апликација ја имаш на тел и на рс, па ги поврзуваш со кабел колку што се сеќавам…комплицирано е. Не знам дали е нешто сменето ако некој друг знае нека пише
Имам искуство со менување батерија на iphone SE 2020 го користев точно 4 години, ја сменив батеријата и се дозаебав. Користи го уште малку 11ката, бар година дена,па после менувај
Oreku itunes mozelo Prvo na itunes na pc siminjas, posle so kabel telefonot celo vreme povrzan i gi prefrlas Aplikacijava e top simnete si ja @christinnn i ja iam 11. I mene mi e pa i pomalce mislam bat health. I se mislev za nov ili nova bat, ama site mi rekoa ko tebe. Use malce da go koristam pa da menjam. 11ka e top