15 pro имам од пред скоро месец време. Задоволна сум. Исто, задоволна бев и од 13-ка, баш денес ја продадов. Немаше да земам нов, ама 13-ка почна да откажува батерија, па го поправив и реално што ќе ми се два. 8-ца имам една, на таа висам за видеа и трошење батерија по дома. Првпат сменив батерија на iPhone, не знам зошто, ризик осеќав. И неоригинална ставив, дека се поду од прегревање, па пак беше одличен откако го тестирав.
Моментално користам iphone 11 па би сакала да сменам, е сега се мислам меѓу 13ка, 14ка или 15ка? Да напоменам батеријата ми е битна повеќе да држи.
Дечки после долго време,вчера си сменив позадина симната од нет. Зошто во горниот дел од телефонот има сенка позадината? Од пола надоле сликата е бистра. Некој да ми помогне
Не знаев дали да пишам тука, али ајде можи ќе има некој да помогни. Ми цркна Вибер апликацијата, вчера така рандом уклучив и мртва е скроз. Сто пати ја избришав и ја преинсталирав, и мобилен рестартирав, џабе. Ја отворам, само бело се појавува и се гаси. Шо можи да е проблемот, any ideas?
Ja neam problem. Mene pa mi davase eden period deka neam mesto i me gasese, pa brishev chatevi. Da probas da restart tel?
Џабе. И рестартирав, и го исклучив скроз мобилнио, апликацијата 10 пати ја преинсталирав, ништо не ми заврши работа. Не знам шо би можело да е, прв пат вака.
Епа до тоа е најверојатно . Може се апдејтирала вибер верзија, а во тие промени нешто се скршило за таа iOS верзија што ја имаш. Моментално е искочена iOS 18, а ти си 3 верзии поназад. Јас би те советувала да си го апдејтираш iOS-от, зошто може да ти се појават багови и на други апликации кои не се од Apple. Нема од што да ти биде страв, секогаш сите апликации подобро работат на понова верзија на iOS, плус искачаат и доста bug fixes кои се поврзани со security
почна да ме зафркава на апликации 17.8 имав сега го апдејтирав на 18ка и нема проблем. Мислам дека намерно вака прават за да го апдејтираш системот
Skogad update na iphone verzia sto se na beta ili na serija sto e nova naprimer iphone 16 imat bug , sto znaci greski . NO SEKOGAS APPEL E NAJDOBA
Zdravo decki Na Iphone kako moze na Wallet da ja dodadam plateznata karticka na komercijalna banka da ne znaete. Otidov vo banka ne znaeja da me upraat demek IOS ne rab na Wallet a koleskata isto ima iphone i i e napravena aplikacijata. Koga ke vlezam na wallet mi se pojavuva eden prozor i natamu ne znam so da se napravi Help ako nekoj znae
Ако мислиш за плаќање преку валет опцијата сѐ уште не постои. На прокредит и комерцијална направија но само за андроид
Кажете ми бесплатна апликација за kid tracking? Да инсталирам на мојот телефон и на ќерка ми на телефонот?