Знае ли некој дали ми е расипана батеријата, или некој друг проблем. Кога го тргам од полнач ми гасне а батеријата 96%, кога го пуштам нема батерија 10% пак ќе угасне. Потоа да го пуштам пак ќе има 96% но пак гасне. И се така во круг Без полнач трае 15 мин најмногу На полнач си работи нормално
Дали вреди да се менува батерија? Мојата е слезена на 78% и веќе почнува брзо да се празни. Веќе три години го користам. Да менувам батерија или за кратко да менувам мобилен? 11ка ајфон имам иначе и освен батеријата се’ останато си функционира како шо треба. И да, колку отприлика би коштало менвање на батерија?
И откако ќе смениш батерија пак ќе се празни зошо 99% не може да се замени како батеријата оргинална. Јас би рекла да почекаш уште некоја година да си купиш нов телефон, јас сменив батерија на ајфон SE2020 само шо излезе го купив и ептен брзо ми опадна батеријата, па и откако ја сменив исто си беше. Си купив ајфон 13ка пред некоја год.
Децо, шо викате за 16 про? Треба нели да зиам нов, ве иам прашувано за 15ки, ама со мењање договор ќе добиеме доста попуст, и глеам со него се исплати да зеам 16ка. Се исплати и 15ка, ама тука се негде со цените. Мислев најбоље 16 да зеам. Не патам за најнов модел, ама тука се со цените. Зашо да зеам нешо лани шо искочило, коа за истите пари имаш најнов. Шо мислите? 15 или 16 про? Дечко ми има 15 про, задоволен е вака, од мојов е помал, боље ИОС има, ја уште неам 18. А за 16 шо викаат?
Zdravo decki, imav simnato nekoi aplikacii za editiranje na sliki no vidov deka se plakjaat i gi izbrisav odma po simnuvanjeto, deneska gledam deka od site tie aplikacii mi imaat zemeno pari a ne gi koristam aplikaciite, kako da si gi vratam parite, se raboti za golema suma okolu 20 000den
Јас го земав 16 про и пре задоволен сум пред некој ден имаше нов апдејт, како софтверски така и батерија камера се е топ од моја страна ако си во можност земај
Да исто 13 про макс супер ама мн голем е и смета искрено, а сега 16 про истите перформански ги има како 16 про макс само е помал.
Ај ако има уште некој со сличен проблем. Го апдејтирав со ios 18 и картичката за плаќање не ја препознава. Морам да апдејтирам дата на истекување и cvv. Апдејтирав ама не се зачувуваат податоците и не можам да плаќам. Не можам ниту да избришам затоа што имам некои апликации врзани. А ги прекинав. Знае некој што е проблемот?
Здраво, некој да ми каже како ја полните батеријата, пред скоро 2ипол месеци земав 15 про од Ледиком, телефонот ретко ми паѓа под 20 проценти батерија и кога го полнам не го користам, до 80 проценти ми е направено да се полни но некој пат го заборавам и се полни над тоа и еднаш на грешка полнач го имам оставено 15тина минути, а капацитетот ми е паднат на 98% мислам дека брзо ми паѓа капацитетот вака како што оди, некој мислење?
Backround Refresh Apps тоа исклучи го. Siri-то ја лично не го користам и тоа ми е изгасено пошо не ми треба исто влијае на капацитетот на батеријата. Имав 13ка про макс го користев 2 години и го полнев до стотка и капацитетот на батеријата му е уште на 94 посто. Сите ајфони што ги имам па се до 16ка го правам тоа и капацитетот ми е во ред и бавно ми се намалува барем мене. И многу апликации шо лично сметав дека ги има телефонот така безвезе ги избришав бидејќи ме иритираа. А и да не те плашам ама ледиком продаваат телефони кои не се правени по европски стандард, ако имаш проблем многу со батеријата и живееш во странство однеси го телефонот дирекно во Apple види што ќе ти речат, бидејќи имав случај со моја пријателка на која и рекоа дека телефонот од Ледиком е копија исто имаше многу проблем со батеријата. Ако можеш провери.
Тоа не е можно.. Единствено ако предходно се имаш најавено со картичка, па кога апликацијата ти побарала пари за премиум, ти си прифатила само во ајстајл имаш оригинален адаптер https://istyle.mk/apple-20w-usb-c-power-adapter-788549394361314479724.html
Kamerata na iphone 16 pro na instagram, predna konkretno pred da sakam da slikam e dobra ama koga ke slikam ja pravi mnogu temna i onaka blurred. Sto bi mozelo da bide problemot i kako da se resi? Inaku camera settings ja podesov