За обичните да. Зборувам за буџет поради користење магенда, така го викаат во телеком-буџет и можеш да го искористиш за било што. Па да речеме со рој буџет до кај одприлика 50.000 а толку е 14 колку што видов. 15 е двеста евра повеќе, па Незнам колку ми се исплати да ги дадам
15ка има usb-c, поживописен екран, малку поелегантен во однос држење во рака, има dynamic island функција (прогуглај), повеќе рам има мислам дека... Ама тоа не знам колку би ти значело во реалноста. Моментално каков користиш?
Моментално Red Me Note 10 Pro. .И 3 години го користам и ќе го сменам од што ми здосади, телефонот нема мана, ќе продолжи да го користи син ми. Сакав нешто различно, затоа се решив за овој, не сум користела ios оперативен систем.
Здраво,сакам да прашам дали некој имал ваков проблем и дали е нешто променето од тогаш.Еден другар зеде 16ка про кога излезе од Америка но е-сим тука од телеком и а1 не можеше да се повзе иако телефонот беше не кодиран.Дали некој имал ваков проблем и дали сеуште постои истото?
Хм... Јас знам дека моделите за тој пазар (Америка) поддржуваат само е-сим, а кај нас во Европа може и е-сим и физичка картичка. Е сега зошто да не може да се поврзе со е-сим кај нас, поим неам...