Гледам нема тема за серијава... Па вака ќе ви дадам мал повод ЗАШТО ДА ЈА ГЛЕДАТЕ E, вака сега Draguljareva kći je priča o osećanjima koji se ne mogu kupiti, o neizbežnom ratu između ljubavi, obiteljskih veza, ljudskih vrednosti i vrednosti današnjeg vremena, o jednoj naivnoj mladoj devojci rođenoj u nesretnoj ljubavnoj priči, o njenom duhu zatočenom od ruke “oca” poput “Pepeljuge”, koji potresen živi u potrazi za samim sobom… Младата Ајшен останува сама, во голема куќа голем град, опкружена со богати соседи, од кои едниот е Саваш, огромен мачомен кој ќе се заљуби во наивната Ајшен. Серијава за разлика ОД СИТЕ ТУРСКИ СЕРИИ, дефинитивно ми делува на нешто ИНТЕРЕСНО, МОДЕРНО, нема невести од 10 години и такви работи, НОВА е, мене ми се виде ИНТЕРЕСНА. Огромна хемија меѓу главните актери. Па, зашто да не се гледа, кога нема ништо подобро низ телевизииве
Ах @ludoto19 ќе те карам,ме превариИ јас баш пребарував дали има ваква тема ама немаше Што се тиче филмот,засега ми стои интересен особено заради поводот кој што ти го спомна погореА и приказната е добра,да видиме како ќе се снајде малата Ајшен сама во големиот град ама прво мислам дека треба да најде работа.И гарант овој ќе биде лошиот а оној докторот нејзина вистинска љубовМногу сакам вакви филмови со трансформации,мислам сум спомнала некаде ама да бидат реални.Од мене сега за сега за серијава и за темата
Кој е овој ? Ги гледав првите 2 епизоди ( не баш целосно) и овој не го видов. Иначе мене многу ми се допаѓа серијава сега за сега. Интересна е приказнава, актерите се добри, добра е за почеток.
Јас го видов крајот на интернет и не ми се допаѓа. Не ги сакам сериите кои имаат не дефиниран крај, а штета бидејќи оваа серија има одлични актери.
Селим, ќе се појави за некоја епизода! Не се опишува со зборови дечково @Polsko Колку што знам до 36 епизода се, се уште се снима серијава. На Турски е поинтересна. Значи нешто навистина интересно за разлика од тоа до сега Bugünün Saraylisi (2013– )
само заради саваш и оној помошникон доктор што е би ја гледала инаку мислам дека е убава по раскажувањата на мајка ми зошто тогаш кога почнува јас не сум дома
Повели http://natabanu.com/serija/draguljareva-kci.html?start=33 Некои можеби работат линкови, некои можеби не... не знам )
thanks @sweety90 abe da nemoze covek da se snajdi so ova iminjava od turskive serii,koj kako saka taka si gi vika
а каков ке биде крајот глупав?? Ние чекаме крај тие како на пола еп. да ја завршуваат како за наредната да кажуваат таков? Како ифет па..мајки и керки мислам и тие така завршија и нз други со таков крај беа.
Ме трогна сцената кога Ајшен се присети на сцената со ремените и ги фрли. Инаку, не ја фаќам често и на цели епизоди, но така за повремено пуштање на мозок на пасење, добра е.
Ја фатив од почетокот,од прва епизода ми се виде интересна.Уствари од рекламите кога најавуваа се знаеше темата,па бев вклопена во содржината... Инаку ме потсеќа некако на „Притаени страсти“,па и заради глумецот што глумеше и таму,и заради тоа што е модерна и прикажана до богати семејства.