не си го трошете времето серијата е укината и има глупав крај.. уствари нема крај.. Во првата сезона баш беше убава серијата ама после само 5 епизоди снимија од 2 сезона и толку ја укинаа.
На Јутуб ја има 37 цела епизода и трае дуро 3 и пол часа, а еве најава за 38... Значи сигурно е укината? Интересна беше, штета, за разлика од 90 посто од нивните серии, според мене П.с сега видов ова од 38 не е од 38 всушност.
И со оваа нешто слично се случило како со Bir Cocuk Sevdim значи... Не им е во ред тоа. Барем некој подефиниран крај да направат.
Ај некоја нека го каже крајот,штом толку го критикувате ? Инаку ја загледав поради Саваш многу ми е убав .
И јас ја загледав. Видов овде сте пишале, па решив да ѕирнам за што се работи. И така ниедна серија не гледам. Ама гледам пишувате ја укинале???? Па не ми е јасно што ги даваат на тв укинативе серии. Таман ќе загледаш нешто и ќе заврши ептен без врска.
Единствена турска серија што ја гледам,не сум гледала турски серии одамна т.е немало некои интересни.
И јас исто како и @prettyliar ,моментално само ова ја гледам. Единствена серија ми е што ја имам од почеток фатено. Инаку колку епизоди има вкупно серијава?
Во право си @tea4e све лепотан до лепотан прв пат сум во ситуација каде што неможам да се одлучам кој ми е нај убав, дали Саваш или Фатих па сега и Селим се по често е во кадар,уфф маки. Спојлер ама се разочарав кога видов Селим дека ќе се заљуби во Фериде,цурава од почетокот ја замразив затоа што беше безобразна невидена и идиотка и на крај таа ја доби "главната награда" Селим,е неможам да се помирам Стварно не ми се верува дека е прекината,содржината баш ми е супер,многу по глупави серии дотуркале до крај,настрана тоа колку се убави глумците,(џабе лепота ако не ги бидува за ништо, нели)баш имаат супер тим на актери. Незнам што да речам.А знае некој зошто е прекината?
Спојлер А Селим и Фериде ќе бидат заедно?Зашто видов тој Атиф ќе се врати во куќата. Јас па баш сакам да бидат заедно! Хм, искрено Криво ми е, зашто бе да ја укинат, баш убава серија, зар 3 и пол саати од 37ма епизода не биде доволни крај да направат? Убава серија, дефинитивно, за разлика Од НАЈГОЛЕМИОТ дел од Турскиве. Инаку мислам дека Канал5 не ги крати епизодиве по саат и пол трае една нели? @nena2010 Вика 37ма, 3 и пол саати... Па не знам дали е вистинска
Последна епизода е 36 та овие 3 и пол саати се од претходните епизоди Спојлер Завршува кога Ата ќе и каже на Ајшен дека му е ќерка.