Tri meseci ne sum nadopolnila kredit I mi go odzedoa kreditot i mi go isklucija brojot sta reci. Moze da go aktiviram so nekoja a poraka pa da mi zemat od naredno nadopolnuvanje dali znaete nacin? Mi treba Edna licnost sto samo preku tel mozam da ja dobijam..
Brojot ke mi go vratat ako nadopolnam kredit Sakam da znam dali ima nacin Sega da dojdam do kredit ili besplatni sms da ne izleguvam da nadopolnam A VIP ke GI smenam stom sum vo moznost se prefrlam na t mobile na pretplata
Ne komentirajte ako ne znaete odgovor da ne gubam vreme da vi objasnuvam I da vi GI pokazam porakite.
Може, ако некој што е пост пејд на А1 да ти префрли кредит Или преку линков https://www.a1.mk/nadopolni-kredit?amount=300 сега гледам направиле да можеш сама да си ставиш кредит, а да платиш со картичка
Nemam karticka da imav ke bese dobro. Zosto da ne mozam da koristam kredit dodeka ne go potrosam. Kradci.
За надополнет кредит од 100 денари, валидноста на А1 Припејд картичка се продолжува за 90 дена. За надополнет кредит помеѓу 101 и 499 денари валидноста се продолжува за 180 дена. За надополнет кредит над 500 денари или повеќе, валидноста на картичката се продолжува за 12 месеци... Не е од сега тоа, туку со години наназад. Не се прави толку наивна.. за 100денари 3 месеци ти важи, не знам за колку време очекуваш да го потрошиш, така може да им ги чувате бројчињата по 10 години а да не ги користите, па никој не е должен да ви ги даде на користење ако не ги користите.. дури и откако ќе ти истечат, не ти го земаат одма бројот..
Јас имав еден припејд број од 2007-ма и го баталив пред 2 години. Ги товев сто по сто за да не ме исклучат, кредит имав отприлика илјадарка редовно, а бројот ми беше резервен, го чував повеќе од навика. Од 2014-та чинам почнаа на пократки периоди да досаѓаат, откако ги презеде Мексиканецот се расипа услугата на фирмава барем кај нас, инаку претходно после подолг период те исклучуваа.
Ако е земен нема да ти го вртат, мора таму да провериш во систем. Ама после три месеци веројатно ти е деактивиран и нема начин да се врати, вака е отсекогаш така функционира системот.
Едноставно е..ставете си 2 пати во годината по 150ден и мирни сте..нема потреба секој месец по 100ден да ставате...
Nadopolniv kredit I mi go vratija brojot ama ne I kreditot. Ne bese toa moeto prasanje tuku kako da dojdam do kredit koga ne mi e na raspolaganje i da mi odzemat od slednoto nadopolnuvanje mi bese neophoden vo momentot ako rabotis vo vip ama ne go reklamiraj na forumot. GI znam kakvi se.
Не работам во вип. Се знаат кои се начините на надополнување..со картичка, со ваучер, од пост пејд на при пејд и електронски ... Не знам како сакаш да надополниш без да излезеш од дома а немаш картичка. Да не сакаш дедо мраз да ти надополни хмм Или да дојдат до дома да ги земат твоите 100ден и да ти надополнат
Ako ti ne rabotis vo VIP raboti nekoj tvoj jasno e ili ne rabotis vo vip rabotis vo a1 siti se sto mi go odzedoa kreditot ne ti branam