А1 МК (Поранешен ВИП оператор)

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од CIA, 14 јануари 2013.

1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.880
    Допаѓања:
    16.061
    Ништо страшно, некој си утнал бројче. Го погодил твојот, па ти стига код. И така нема што да прави без кодот.

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.813
    Допаѓања:
    14.357
    Ми текна дека е тоа. Не логика да е друго.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  3. La-loca

La-loca Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2020
    Пораки:
    1.064
    Допаѓања:
    6.808
    И мене ми стигна, што значи не си единствена и не е случајност. Што значи не знам.

На Milobebence и eliesaab им се допаѓа ова.
  4. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.789
    Допаѓања:
    109.231
    И мене ми стигна код.

5. pance24

pance24 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2024
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    147
    Некој сака да се најаве со твој смс код на апликацијата.

6. st-el

st-el Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    870
    Допаѓања:
    5.893
    Не е страшно ништо, позната реагираше во ВИП, ѝ рекоа дека имале некоја системска грешка, истата е решена.

На SummerGirl, Tanjamm и Milobebence им се допаѓа ова.
  7. Timbo

Timbo Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2024
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    170
    Тој код е од апликација на А1 , можно е некој по греска го пишел твојот беој па ти стигнал порака .
    Не го давај кодот и се е ОК

На Alex.T и Tanjamm им се допаѓа ова.
  8. idktbh

idktbh Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2019
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    491
    Не знам во која тема да пишам па ајде овде, дали некој има купувано eurosim?

9. MariaZ

MariaZ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Здраво,
    Имам доделен бонус од А1 и сакам да купам декстоп компјутер со доплата. Проблем е што на страната има многу оскудни податоци за вградените компоненти. Од корисничка подршка велат не знаеме ништо, не сме имале таква обука [​IMG] а и тие во салоните не знаат. Дали има некој од Вас купено од нив, од каде ги земат, како до подетално инфо за конфигурацијата, искуство дали вреди да се земе?

10. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.277
    Допаѓања:
    18.033
    Пиши им мејл до корисничка поддршка за подетални информации за конфигурацијата која си заинтересирана.

На MariaZ му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MariaZ

MariaZ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Фала ти. Им пишав и сега ќе чекам одговор.

На Bratot му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Kitanova77

Kitanova77 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2020
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    92
    Здраво, дали имате искуство со бела техника земено од А1 каталог? Имам поголема сума за искористување а во потрага сум и по машина за сушење па видов дека кај нив има на Gorenje ама на мисла сум дали се добри..

13. Slatka28

Slatka28 Активен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    16
    • Пишувај кирилица
    Koj ima iskustvo neka spodeli...na pretplata sum vo A1 momentalno dve smetki mi se dospeani koi ne mozam da gi platam cel iznos...mi pisale deka dokolku ne izvrsam uplata ke me dale na naplatna...
    Dali so naplatna kje se dogovaram na rati i dali ke go raskinat dogovorot, ili treba do A1 da pominam da se dogovoram...ve molam pisete koj znae....

14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.880
    Допаѓања:
    16.061
    Нели имаше една опција одложи плаќање (на А1 апликацијата)? Само не сум ја користела за да ти дадам повеќе инфо, види на колку време би ти подместиле со нејзе. Подобро оди во салон и прашај си директно.

15. Slatka28

Slatka28 Активен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2024
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    16
    Ke odam utre...sepak koj znae neka pise..se nadevam za dve smetki nema odma raskinuvanje dogovor i penali...zasto stvarno se potrosiv i ne mozam...

16. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    1.694
    За одложено плаќање се плаќа 300-400 денари да знаете. Случајно читав ценовник за услуги и таму го имаше наведено во табела. А не пишува до полето одложи плаќање. Многу се катастрофа, од кога планирам да се преместам на друг оператор, ама еве се со обврски. Плаќаме интернет за џабе, слаб интернетот е цела недела, имам навика да плаќам сметка со картичка, еднаш платив сметка во продажен салон и наредниот месец ми стигна на сметката плус 30 денари зашто сметката не била платена онлајн… не е за 30 денари, ама гледаат да наплатат за секакви глупости.
    Често патувам и секогаш гледам да активирам роаминг интернет во Македонија, зашто ако активираш во друга држава се наплаќа дополнителни 300 денари, мене пак ми наплаќаат иако тука сум активирала интернет. Безобразни се многу, никакви поволни услуги немаат.

На Alex.T, SummerGirl и eliesaab им се допаѓа ова.
  17. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.880
    Допаѓања:
    16.061
    Која глупост е значи, да наплаќаат и за одложено плаќање.. Ај па и за трепкање нека почнат.

Веќе некоја година и кусур (може и повеќе да е) не им обновувам договор. Мрежа немам кога ми треба, ми стигаат пораки да ги оценувам и секогаш гледам да им враќам (со мисла дека ќе се подобрат). Проблемот е што ако ја видам подоцна, не ми дава да ги оценам и да им коментирам (а еве како некој што доооолги години е нивен клиент и те како сакам да можам да вратам, а не да ме ограничуваат ако ја видам пр. час подоцна).

Мене сметката секогаш ми варира (кон повеќе, знае да е и двојно повисока), а реално не користам ништо отповеќе (дури многу често сум на потпросечно користење на нивните услуги до месеци каде воопшто ништо не користам). Единствено од Западен Балкан сум задоволна. За купување телефон пак, строго ги скокам. Цени до плафон во салоните. Кога сум на тема телефони, еве нешто фино.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. zence

zence Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    304
    Допаѓања:
    352
    Колку е најниската пост пеид тарифа, што ја даваат на некакви си промоции , по некој тајни канали, некаде како да прочитав 350 ден? Јас сум на XS , беше 550, и треба да продолжам договор, ама ја нема таа тарифа сега најниска е 600.

19. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    789
    Ако користиш нешто да земеш на претплатата ок,ако не најдобра опција ти е припејд.
    Јас сум припејд ни договор но ништо си правам месечен пакет 299 денари,неограничени СМС пораки и разговори кон сите мрежи 10 гб интернет и плус неограничени сурфање на социјалните мрежи.
    Само што треба да си го активираш секој месец ама пак не сум обврзана со договор.

На Alex.T и Didajo им се допаѓа ова.
  20. zence

zence Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    304
    Допаѓања:
    352
    И овој пакет го нема веќе, сега е 499 со 10ГБ и неограничени разгвори за 30 дена Дополнителни припејд пакети - А1 Македонија - A1

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.