А1 МК (Поранешен ВИП оператор)

Discussion in 'Општи дискусии' started by CIA, Jan 14, 2013.

1. karak

karak Популарен член

2 gb 99 denari 7 dena aktivacija na start 2 gb na 144 203

Barca-Gril likes this.
  2. moon1

moon1 Популарен член

Долго време бев на Вип, сега, веќе неколку месеци сум на џабест и ми е супер. На вип мрежата им е катастрофа, настрана тоа што сецка, прекинува, шушти, грчи, слушаш роботски или слоу моушн глас....
    Бев грција и на враќање ја поминавме границата, веќе 5 км бевме во Македонија, мене мрежата сеуште на водафон (или која и да беше). Го исклучувам и приклучувам телефонот, пак водафон (facepalm)
    Другарот на т мобајл, на одење, после 10-15 км изминати во Грција тој сеуште си фаќаше македонска мрежа, а јас на враќање, ем во македонија ем пак немам македонска мрежа....
    Друг настан. Бев Бугарија, тргнав со кредит. Поминувам граница, и по 10 мин ми стига порака: вашата сметка е намалена, по 1 саат пак: вашата сметка е намалена и така се до нула. Се слушам со моите на нет и им велам ставете ми кредит. Ми ставаат и пак истото, без причина ми го лапна целиот кредит. Додека престојував Бугарија ми стигаа и пораки од вип, за некакви си наградни игри и што знам за друго што. Се враќам Македонија, ставам кредит пак ми го зема. Одам во Вип им кажувам ситуацијата и таа ми вика дека тие си наплаќале за пораките што мене вип ми ги праќал, затоа што ми праќале порака надвор од Македонија. Е браво си викам, многу паметно ги крадете луѓето.:emo:

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Да не знае некој дали има некоја опција на припејд за активирање на поефтини разговори кон другите мрежи ?

4. karak

karak Популарен член

140 101 sms START 79 den 100 min. So site za 7 dena

5. WildOnes55

WildOnes55 Активен член

Додека бев на ВИП, мрежата беше катастрофа (не верувам дека сега е подобрена).Сега сум на ОНЕ, супер е секогаш има мрежа,што е и најважно.

6. Emy867

Emy867 Форумски идол

На кој број се активира овој пакет?

7. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

144203 текст старт

Emy867 likes this.
  8. jovana03

jovana03 Популарен член

Сакам да прашам дали некој знае да ми одговори. Доколку сакам да го прекинам договорот кој има уште една година дали ќе има некакви пенали ова она? Ќе треба да доплатам за нареднава година знам, ама дали некој знае да ми објасни поопширно? :)

9. anakonda88

anakonda88 Популарен член

ke platis samo pretplatite za cela godina ako si bila na primer na pretplata od 479denari - ke platis 479+12meseci =5748 , i tolku

jovana03 likes this.
  10. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Мое лично видување за ВИП е дека се лопови невидени. Прво е безобразно да ти наплатуваат казна за доцнење на сметка бидејќи си нивни клиент а секако сметката ќе биде подмирена на никој не му одговара да е исклучен во двата правци. Второ за активирање на дополнителен пакет не потсетуваат пред да истече да се исклучи и слично автоматски го реактивираат. Услугата на операторите во центарот за корисници е на ниско некултурно ниво, зборат 360 во една секунда. Невидена работа е колку се безобразни, среќа ги откачив полесно дишам од тогаш мислам! Да не ја спомнувам нивната мрежна достапност, у сред Скопје се чувствував дека живеам во некоја пустина... Квалитет се на се испод 0!

Kimey likes this.
  11. molikaMk

molikaMk Истакнат член

И плус ако имаш земено телефон со доплата, пр. од 2000 денари. ќе треба и тие + 2000 да ги платиш ако го раскинуваш догововот.ужас .(facepalm)...мене среќа ми истече па сега ќе се префрлам на оне]:)

12. Golden

Golden Популарен член

Имав добро мислење за Вип се додека сметката за Декемрви ми стигна речиси 3000 денари,а си зборев исто како минатите месеци дури и помалку.Сега едвај чекам да се префрлам.

13. luckyblonde

luckyblonde Истакнат член

Како да уклучам интернет на припејд број на вип ми треба за на одмор незнам како ако некој знае нека пише имам број на претплата ама не го носам тој број кога одам на одмор,барав на страната на вип нема некоја опција за вип припејд интернет за во странство ако знае некој нека пише tnx :):sun::sun::sun::sun::sun:

14. macedonec15

macedonec15 Истакнат член

Јависе во контакт центарот ќе ти објаснат

luckyblonde likes this.
  15. PeperutkiVoMene

PeperutkiVoMene Истакнат член

Дали веќе се споија ВИП и ОНЕ?

16. Kimey

Kimey Активен член

Јас сум на вип и би кажала се најлошо за операторот. Пред некое време додека зборував на телефон се слушаа постојано некои гласови од страна. На пример зборував со другарка и наеднаш на сред муабет ќе се појавеше некој глас на 2 секунди ќе слушнев едвај еден збор ќе се исклучеше и ќе продолжеше мојот разговор. И тоа траеше со денови се додека пред 2-3 дена не ја исклучив картичката што ми беше на сметка и си земав бројче на кредит од трафика.

17. neongirl07

neongirl07 Истакнат член

Купи си бројче на ВИП ако сакаш да се изнашеташ. Треба да изодиш километри и километри за да фатиш мрежа :)

LittlePinky likes this.
  18. angelche16

angelche16 Популарен член

Јас не го сакам операторот вип го користам т мобиле и прзадоолна сум :)

19. stefi556

stefi556 Истакнат член

Мене цела фамилија ми е на ВИП, па најмногу ми се исплати да сум на оваа мрежа. Ама не можам да кажам дека сум многу задоволна. Мрежата паѓа многу често за време на повик.

20. Paolita

Paolita Истакнат член

Знае некој да ми објасни каква е оваа цена за посебни понуди-еднократно? Инаку јас сум припејд корисник, им ја разгледував понудата на вип и сакав да си го земам телефонот во готово ама ја видов оваа цена и ме заинтересира?Знае некој кои услови треба да ги исполувам за да го земам телефонот по таа цена и за каква посебна понуда станува збор?

Attached Files: