@SunnyGirl2 веројанто некој има сличен маил со твојот и погрешка го оставил тој во систем за да му стигнува нотификација. Сериозно нема што да се направи вака од салон. Ако сакаш пиши ми лп со бројот кој го пише на сметката ќе видам што е работата.
Да ми одговори некоја поупатена, дали е изводливо само интернет да надополнувам месечно а да сум на припејд? Колку чини, колку гига?
Ми се прекинува разговор на средина, ако видам на тел дава како уште да сум поврзана ама нема ни шум во позадина. Кога се јавувам само кај дечко ми и другарка ми кои се патем на иста мрежа, мора да ѕвонам најмалку пет пати па после тоа ако се сожали ќе поврзи. Нив им стига порака дека имаат пропуштен повик, а кога тие мене ми ѕвонат нема проблем. И последната другарка пишеше вчера дека и телефонскиот и домашниот интернет од ваму ѝ бил многу лош. Прво бев форсирана во Вип, а го продолжив договорот зошто тие два месеци беше добро. Многу се каам ете.
ВИП, јaс никaкo. Ми прaќaa чужди сметки, при штo никoј oд мoетo семејствo не сме кoрисници. Зaвршив едвaј сo тoa и збoгум зaсекoгaш.
Пратив порака на пријателка во Италија на нејзиниот македонски Vip број.Е сега јас имам 50 бесплатни интернационални и неограничени национални смс пораки. Кога ја отворив апликацијата Мој Вип,пораката пишува дека е национална и не е наплатена. Има ли шанси кога ќе ми стигне сметката да ми се наплати,покрај тоа што во Мој Вип пишува дека сметката е 0 денари?
Нa мoј вип сметкaѕa-0 денaри Пoрaките се сметaaт зa нaциoнaлни Кaј интернaциoнaлни немa ништo.. Сегa видoв декa мoже дa не е нaплaтенo пoрaди oбрaбoткa нa пoдaтoците aмa и збунетa сум штo пoрaките се нaциoнaлни .. А штo кaжaле вo врскa сo тoa? Не нaјдoв никaде..
нема да ти биде наплатено не се секирај...ти си праќаш од Вип на Вип без разлика што е другиот број во странство
Феминки завчера ми стигна порака , дека треба на еден број да пуштам порака Старт и ке добијам бесплатни минути цела недела .. Работата е што по грешка ја избришав пораката и го изгубив бројот .... Дали некоја може да ми го даде бројчето ?
Фала ти Господине , но не побарав совет туку бројчето да ми го даде некој .. Ако го немате бројчето , ве молам не ми реплицирајте
Луѓе имам едно прашање,ќе земам телефон и треба да доплатам 12.000,а имам 3000 поени од претходниот договор. Дали ќе ми се намали цената -3000, па да доплатам 9000??