На А2 почнаа да даваат дебати и кратки вести. Од новинари останале само Младен и Билјана. Ми се чини дека полека се враќаат на сцената
A1 беше најдобрата телевизија во Македонија.Секогаш беа реални во политиката,емитуваа навистина убави работи и имаа најдобри вести...
Не велам не... вистина имаа најјака програма и беа најгледани. Ама пак од друга страна кога ќе видиш кој криминал го правеа ... СРАМОТА. Така и им треба.
сите тие свесни биле дека чим настрана добиваат пари дебели пари зборам Дебарлиева, Стојановска и остали ..
А тие единствени да не се што правеле така Немој не ме радуј. Воопшто не ги бранам, да не ме сфати некој така, ама имаа најдобра програмска шема. И не беа политички реални тука да не се лажеме.
Организирани беа, имаа добро смислена програма на работа и начин на изнесување на вести и разни емисии, да не се подобри сега Латас и Ивона точно е правеа криминал ама кој не прави во оваа наша напатена државичка, еден го добива за сите. Има една поговорка ке стани снегот ке станарт трагите така и ова го прекинаа овај криминал ама има милони вакви други
Ех, времиња Ми фали телевизијата... И видеоно погоре, колку и да имало стварно криминал, жално е... Мизерно поради начинот и жално за еден медиум.
Многу се израдував, ама... https://www.slobodenpecat.mk/emel-ramkovska-velija-nema-da-otvora-nova-a1-televizija-sega/