Јас ја пробав. Супер е и многу е лесна на лице (дури и покривноста не е лоша), само не е за некој како мене (лице со помасна Т-зона). На нормалните делови од кожата легнува одлично, ептен ми се допаѓа и нијансите се супер. Барем светлата, неа ја зедов.
Убава е ББ кремата на Healy mix, имам комбинирана кожа, но ми одговараат хидрирачки пудри (мат воопшто не користам). Ја купив медиум нијансата зашто сум со светол тен ама жолт подтон. Доста е покривна и има убав мирис. Минус е тоа пто мислам дека е скапа за 30мл 590 денари е многу.
Оваа на фармаси моментално е на акција со кремата следува гратис кармин 300ден. Наредна недела ќе испорачувам за Скопје ако сакаш пиши ми, кремата е супер и низ темава ја имаат доста фалено.
На нивната страна уште немаат објавено каталог за месецов... ако немаат до крај на празников, ќе поминам натака. Фала
Да да , и јас денес поминав од таму, но да знаеш полу празен им е штандот, ги разгледував кармините а сакав Аир мат да ја земам ама ја немаа воопшто. Мислам дека од сите производи само пудрата Хелти микс нема попуст
За BB кремот прашуваш? Го немаат воопшто добиено во Анабела. Колку што ги разбрав, распродаваат залихи од стариот асортиман. BB кремот досега го имам видено само во ДМ, ама таму си е по редовна цена.
Некој да ми помогне околу изборот на бб крема. Проблемот е што Т зоната кога ке нанесам пудра ми се прави како лушпи (или како да се собира пудрата),затоа се решив за бб крем. Хелп
Јас сум мн задоволна екстра е за мојата комбинирана накај сува чудна кожа Моментално трето пакување користам и новата екстра лајт нијанса ептен ми е погодена за мојот светол тен. Има средна покривност ок за бб крем
Дали ја има некој користено ББ кремата на Mixa? Имам премногу чувствителна кожа, а на самата крема пишува дека е баш за тој тип. Но ме интересира како се со нијанси и покривност.