Воопшто не е покривна, ниту пак го изедначува тенот. Секојдневните креми им се одлични ама оваа крема не.
Женски кажете ми некоја убава бб крема ко за на одмор за да не ставам пудра и тие денови .. онака колку да ми го освежи лицето навечер а да не влече на розево (гарниер ми беше таква )
Женски, од која ББ крема сте најзадоволни? Не сум користела досега па да прашам поискусни . Имам комбинирана кожа и потемен тен. Ми треба нешто лесно како за секој ден, со нормална цена . И што е разликата измеѓу ББ и ЦЦ крема?
Разликата помеѓу бб и цц крема е тоа што цц кремите се нешто по покривни. Јас би ти ја препорачала цц кремата на Bourjois 123 perfect , убаво покрива и е баш трајна за комбинирана кожа е супер , но на топлово ќе мораш да ставаш и пудра камена или во прав над неа
Devojki preporachajte mi nekoja bb krema ili obichna krema koja go dava onoj glowly weet look koj go imaat instagram modelive ili nekoj techen iluminator. Imam probano 1000 hajlajteri ama ne e toj efekt koj sakam da go postignam. Obichno hajlajterot ima krupni svetki a jas sakam samo obichen nezhen sjaj na kozhata. Se nadevam kje spodelite iskustva.Pozdrav
До која цена сакаш да дадеш за крема? Јас би ти ја препорачала оваа MAC Strobe cream можеш со пудра да ја мешаш или да ја нанесеш на лице пред да нанесеш пудра , баш го дава тој ефект што го сакаш
Здраво девојки ! Дали некоја го користела цц кремот , дали има добра покривност и како е за комбинирана кожа ?
Мене не ми предизвикуваше никакви акни , инаку имам комбинирана кожа склона кон акни и многу добро прекрива . Ја отфрлив бидејки има алкохол и составот не е добар