Имам комбинирана кон мрсна кожа на Т зоната. Црвенило на лице - образите но не многу. Дали да земам ВВ крема или СС крема? Препорака некоја само да не биде Garnier. L'ORÉAL nude cc crema, Revlon photo ready BB, Borjois 123...дали овие ги има кај нас? Никогаш не сум користела затоа инемам заприметено кои ги имаат.
Најубава CC крема до сега ми била од Bourjois.. доволно покривна сосема , немора ни да се матира ( ја носев највеќе 5 саати и не ми се измрси лицето ) а ист тип нс кожа имаме ..
Препорака за некоја лесна бб/цц крема за секојдневна употреба? Вообичаено имам мрсна кожа, со тоа што при ладно време ми е посува, така да ми треба некоја за комбинирана кожа за изедначување тен.
Ја има користено некој ЦЦ кремата на Биотен?Како сте задоволни?Ја гледам на намаление во ДМ,па се мислам дали да ја купам
ББ кремата е супер многу покрива баш сум задоволна а ЦЦ не сум ја пробала ама мислам дека се исти само разликата е во факторот
Препорака за бб крема со 30 спф ? За мрсна, комбинирана кожа. Моментално ја користам од гарниер таа во подолга тубичка, супер ми е, ама мислам дека нема фактор.
Дали сте ја користеле ЦЦ кремата на Евелин?! Имам комбинирана кожа и сакам да ја земам. Ја видов во Космо пробав на рака ми се виде доста покривна. Но прочитав рецензија дека напротив не покривала. Па доколку сте ја користеле ве молам за искуства
Препорачајте ми некоја бб крема за сува кожа, да дава убав сјајј и да го изедначува тенот, да има заштитен фактор, и да покрива. Итно ми е бидејќи почнав со хемиски третмани кај козметичар и само ББ смеам да користам треба да одбегнувам пудро. @Biodevojka ти си најсоодветна