^^ Па да, од неа и од гарниер и зиаја (само неа ја имам пробано) не очекував повеќе. Но, сигурно постојат добри Чекам препораки...
Пробај ја цц кремата 123 perfect на Bourjois.. нешто по покривна е од бб кремата Хелти микс, мене многу ми се допаѓа
ББ крема со СПФ фактор? Ја имам моментално на Римел и е ок, ама сакам нешто посалам. Оваа има спф 12, ќе се спржам во лето со киселините на Ординери. Еуцерин или Ла Рош Посеј? Може и предлог за тонирана крема со СПФ фактор.
Тоа е затоа што има СПФ, сите креми со СПФ (ББ, ЦЦ или обични) не ги нанесувајте околу очите. Но и без тоа, ЦЦ кремата на Биотен не ја бива.
Совршенство Убедливо мојот омилен ББ крем - DALTON BB Anti-Aging Cream. Убаво покрива, ми ја измазнува и омекнува кожата, има богат состав (морски екстракти, шеа путер, витамини А и Е), комотно можам да го користам наместо крем, а истовремено изгледа многу природно и е долготраен
Каде ја има во МК? мн е скапа 33е. А ќе ја пробам. За многу светол тен дали е добра? И дали е за мрсна кожа?
Препорачајте ми некоја добра ББ крема . Претходно имав користено од авон но не е ич убава само што ке ја нанесев и ке ја размачкав убаво да јс допрев со дланката веднаш излеваа како струготини..
Ја има во аптеката Еурофарм во ТЦ Рамстор, инаку да, скапа е, ама мислам вреди за цената затоа што и негува истовремено. Инаку јас имам светла и комбинирана кожа и добра ми е
Ако некоја знае каде во ск ја има ББ кремата на буржоа во нијанса медиум? Во космо во сити мол ја немаше, исто и во дм. Мислам дека и @Mishela ја користеше, ако не извини
Да, во право си. https://e-elixir.mk/shop/bourjois-cc-cream/ Што е со нијансиве, како ќе си погодам вака? Ќе пробам во живо прво.
Дали некој ја има користено бб кремата од Голден Роуз? Ми треба за комбинирана кожа по можност да има и покривна моќ бар малку, доколку оваа не одговара може препорака за друга до кај 400 денари ако има