Здраво, се мислам помеѓу биотен цц кремата и bourjois 123 perfect, која би ја препорачале? И каде може да ги најдам и двете?
Мене ми е одличен , многу ми е погоден сигурно пак ќе го купам ! Слаба кон средна покривност , многу убаво го изедначува тенот , супер состав има , со камена пудра издржува долго на лицето иако имам комбинирана кожа .. ми ги замени пудрите … Мана е што нијансите се многу чудни мојата е light- medium и е некако портокалова чудна , инаку ми е далеку подобар од Loreal Nude новиот тренд серум што е
И јас Имам и мрсна кожа и топ ми е Кога е потопло времето си сетирам со прав за сетирање, одличен финиш ми дава, лицето не ми светнува од маснотии Ги имам овие две Првото го користам, второто не сум го пробала уште, го купив зашто беше на акција. Значи врв комбинација
Јас ја имав ама мене не ми беше ништо посебно. Не беше купена од МК туку од Амазон таму беше некаде 7€ ако имаш опција да си ја нарачаш зошто во споредба со 1200 денари голема е разликата.
Здраво, која бб или цц крема би ми ја препорачале за многу сува кожа која се перута а воедно може и препорака на крема која би ми ја средила екстремнава сувост. Фала ви
Madara cc кремата можеш да ја пробаш , можеш прво тесрер да побараш во Белина да ти дадат , или па помалото пакување да го земеш
Последниот период ова е најдоброто нешто што го имам користено за лицето, по препорака од Дерматолог. Супер ми покрива, ми го крие црвенилото,на лице како да немаш ништо, прелесно и стои цел ден. Има две нијанси светла и темна.
Мене пак ми е ужасна , една од најлошите бб креми ! Кога ја нанесувам ми се прави како лушпи , како да се рони и се губи од одредени делови незнам зошто така … ете колку е различна секоја кожа
Те молам ако може да ми кажеш нијансите какви се и со која пудра може да се споредат. Штета што нема тестери да се проба.