на сајтот им стои каминг сун, тоа најверојатно значи дека ја нема атм. аххх што им требаше да ја повлечат оваа цц кремава на bourjois, стварно беше перфектна
На страната ја нема да, ама во продавниците може да ја имаат, ако си од Скопје можеш да прашаш. Штета ако ја повлечат таа на Буржуа, прекрасна беше. Сите добри пудри Буржуа ги повлекоа не можам да ја прежалам flower perfection
дефинитивно е повлечена, барем во Скопје. Бев во ДМ во Сити Мол, Ист Гејт, ГТЦ, Беко, нигде ја нема. најдов само една 34ка во Космо Тинекс, каде ме информираа дека таа им е последната, и оти веќе нема да ја носат оти прекинале да ја произведуваат (((((( а ем ефтина, ем топ. Маки!
Каде има производи на Белина тоа е посебна продавница или има и на други места, не сум запозната, бидејќи не сум од Скопје?
Продавници има во East gate, во Капиштец позади цветрн пазар и сега нова продавница во Тафталиџе. Ако не си од Ск, можеш да порачаш исто така
Ја има ли оваа кај нас? Видов една девојка ја аплицираше на пола лице, предобро изгледаше, а има и избор на нијанси, па многу веројатно е дека ќе ја погодам мојата.
Немам искуство. Од Нивеа сум задоволна и само таа ја користам. Но, би сакала да пробам нешто ново. Колку чини и каде ја има?
Што е разликата од ББ до ЦЦ пудра/крем? Јас си земав ББ, читав на интернет и мислам дека направи добар избор. Имам нормална кожа, немам акни, имам малку проширени пори во пределот под очите. Дали е во ред да користам ББ бидејќи не сакам пудри кои се тешки и премногу покриваат?
Можеш да користиш и бб крема, зошто да не. Цц кремата е повеќе покривна и по трајна од бб кремата, тоа е разликата
Bourjois perfect 123 ох… се збунив. Оваа што ти ја предложив е ЦЦ крема идеална за комбинирана кожа. А од истиов бренд има ББ Хелти Микс и е за сува кожа ама на некои со комбинирана им одговарала. Јас ја имам првата и убава ми беше, но поубава ми е на So bio etic perfector.
Јас оваа на моса ја користам во моментов и мене многу ми се допаѓа. https://www.bellina.mk/p/1050/bb-nu...a-za-site-tipovi-na-kozha-50-ml?categories=94
Devojki za masna koza(na momenti dehidrirana koja e najdobra) Citav mislenje, I gledam ovie tej najmnogu gi falite. Madara cc city, bourjois 123, puritocc ili bb?
Моментално ја користам Purito bb кремата и мене ми е многу убава, не ми е тешка на лицето и е доста покривна само да напоменам дека нема мат финиш па понекогаш ја сетирам со пудра во прав.
Супер е Мадара Цц кремата ама мора да ја сетираш со пудра во прав зошто самата цц крема не е мат. Буржуа 123 е супер, јас таа би ти ја препорачала да ја земеш