Сте пробале ББ крема на Missha и Пурито? Која е боља? Некако нијансиве им се чудни не знам дали 21 или 23
Имав Пурито и тоа двапати ја прекупував, многу бев задоволна Лесна е многу, тенот го изедначува и дава изглед на здрава и чиста кожа. Со другата немам искуство, искрено и првпат слушам, ама со корејскиве мислам дека нема утка.
Која нијанса ја користеше? Се мислам меѓу 21 и 23. Малце чудни им се нијансиве. Светол тен имам ама не сум многу бела.
Јас користев 23ка, ама ми беше малку посветла од што би сакала, но не се двоеше онака безвезно од вратот на пример, може затоа што нема портокалов поддтон. Вториот пат се мислев и за 27цата, ама некако баш го имаше поддтонот што ми смета и иако не двоеше апла, на сонце изгледаше..чудно некако. 21 мислам дека е многу светла инаку, пробај се прво со 23ката. 23ката ќе ми беше идеална на пример ако ја смешав со пудра, ама шо знам.. ми се губи поентата така.
Оваа ја земав за секојдневна употреба. Супер е кремата, лесно се нанесува, претпоставуван дека не е нешто покривна, бидејќи е прелесна. Ама не ја купив за покривност, туку некоја "свежина" да добие лицето. Неколку нијанси се, ама првата и втората нијанса (00 и 01) се скоро па идентични. Единствено пред да ја купам не прочитав дека е мат, ја преферирам сјаен финиш.
Здраво на сите, моментално ја користам оваа крема која ја тестирав за рецензија. Немам пробано нешто подобро воодушеена сум од производот. Го изедначува тенот, а истовремено делува на проблематична кожа со црвенила и одлична е за овој период од годината. Не е само производ кој прекрива туку истовремено и негува. Од мене чиста 10-ка
Здраво драга ја има во Белина цената е 1045 мкд. Направив и видео од ефектот на кремот. Ако те интересира повели погледни го
Леле затоа ја подолго време не ја гледам таман си најдов за лицево нешто што ми прија а не е пудра фасада дај кажете некоја замена,да има висока покривност како оваа што имаше?
Бб кремава на So bio etic да ја пробаш, доста ја фалат ама лично ја немам пробано. И не знам како е со нијансите , мислам дека има само 3 https://www.bellina.mk/p/1399/peau-...a-litse-od-indiski-lotos-40-ml?categories=114 Знам, многу убава беше таа, ама тоа е штета..
Frezyderm кремата ја има во Зегин последно беше 699 денари ако во меѓувреме не се сменила цената. Една нијанса е со 50спф и многу покривна и мат финиш. Откако ја открив пудра не сум купила.
https://www.zegin.com.mk/mk/frezyde...m-za-zashtita-od-sonce-3-vo-1-so-spf-50-50-ml Оваа е таа крема?
Оваа крема бар јас последно кога купив ваква беше. Многу долго трае пред 2 месеца купив. За тенот побарај дали имаат тестер да пробаш. Не е светла ама пак не е ни темна некако убаво се прилагодува на тенот. Средна нијанса е. Мене не ми дели многу од вратот. Да се едитирам по грешка сум пишала 50спф фактор. 30ка е сори лејдис