Дојдов да го препофалам овој производ од Wet and wild...нешто како хибрид помеѓу бб крема и пудра, со средна покривност ама презадолна сум од тоа како стои, од издржливоста, од како други продукти стојат над него, за 400 дена презадоволна...Овај производ е Tik tok made me buy it, и тоа се мислев помеѓу него и Serum Tintot од Лореал, и ајде го зедов тој од Лореал демек поскал сигурно поубав, не дека е не е убав, стварно е како свила кога се нанесува ама знае неубаво да ми реагира со други производи плус покривноста му е многу мала...за разлика од него овој од Wet and Wild во комбинација со убав коректор лицево ми изгледа стакло иако имам и по некоја акна и доста хиперпигментација...Јас имам комбинирана кожа ама многу малку ми светнува и тоа само во Т зоната и ми стои цели ден 8 часа на работа, а некогаш и после 15 часа го ваѓам и тоа пред спиење...за цената презадоволна
Не...ја зедов најсветлата нијанса мислам дека беше Fair/ Clair така нешто..одлучна бев да ја земам Light medium од слики што имав гледано по интернет (Бидејќи Light medium е посветла него Light ) ама во последен момент на лице место се премислив...знам дека и ти си светла како мене мислам дека топ ќе ти е нијансата
Супер, баш ме израдува. При крај ми е Missha ББ кремот, а од Пурито нијансата си ја утнав ептен (не ми текна да побарам тестер), па ми треба нешто вакво лесно колку само да изедначам тен. Ќе ја ѕирнам па ќе пишам, се надевам дека ќе ми се допадне и фала за препораката.
Мислам дека ќе ти се допадне, а искрено за цената е предобра...Добар е и тинтот од Лореал ама многу малку покрива, а ова има предобра покривност и заедно со еден коректор од Wet and wild ми прават да изгледам како да носам препокривна пудра и некоја што кошта 3000+ денари а не 425 денари