Јас Мишата ја користам, посовршено нешто немам користено. Стакло ми е лицето, многу е долготрајна, се случува по цел ден да ја носам и да не ми се помести. Имам нормална кожа со масна Т-зона и обавезно ја сетирам ама после тоа воопшто не ја корегирам. На Хеимиш ја немам користено
Дали можеш да пишеш добри/ лоши страни на двете? Или зошто ја преферираш Хемиш. И јас се мислам помеѓу Миша и Хемиш. Имам комбинирана кожа, жолткаст тен, не барам некоја покривност, ама би било супер да не светнувам во т-зоната за брзо.
Миша не ми се допаѓаше бидејќи е нешто по сјајна од другава , мене со мрсно лице не ми одговараше брзо светнував, мора да ја сетираш почесто. А исто и нијансите многу темни и сиви. 21ката ми беше претемна. 13ката единствено не ја пробав. Хеимиш има малку погуста структура, полу мат , супер за комбинирана масна кожа. И нијансите се по неутрални. Од нив 19ката ја користев.
Ако имате зачленето некој во фармаси топло ја препорачувам CC кремата. Лесна на лице не се осеќа и убаво го изедначува тенот, покрива црвенило.