Си замесив лепче, си добив париче Моите се жалат, ќе сме банкротирале Моиве се договараат за Василица, да ме прателе некаде, само они две да си кршат, поправен
Дивајн арно што ме потсети, ќе им кажам за Василица пак да кршиме лепче, ќе чекам втора шанса . Инаку се падна во Господ, немаше неизвесност .
Имав преголемо чувство дека ке биди кај мене но ништо,кај сестра ми се падна и то на граница беше парето се гледаше..Ајде,нејзина срека е било!Битно е сите да сме здрави,живи!
Се падна во куќата прво не можевме нигде да го најдеме паричето мислевме дека не ставиле пошто го купивме лепчето и и викам на мајка ми , мамо ајде брзо меси друго не бива вака да нема париче кога оно ете ти го забутано таму на ќош
[СДК] Сакам да кажам... Среќен празник! Паричката кај брат ми, исто ко и претходната година. Да го прати среќа цел живот..здравје и мноооогу љубов Со среќа и на оние што им се паднала.
[СДК] Сакам да кажам... Кај мене се падна.....правосмукалта за утрешното чистење. А паричката кај татко ми се падна. И како бе вака, ВО ВАС се паднала паричката ?! Мислите внатре, во телото ?! Ауу страшно. Ајде на органите ваши нека им е со среќа.