[СДК] Сакам да кажам... Паричкатаааа е во мамичкааааааааа !!!! Честитки мамичке моја најмила да си ми среќна здрава и жива и да ни носиш среќа на сите.. Ајде зетче оваа година да ти даде господ те сакам... честитки на сите оние кои паричката е во нив да си имаат многу среќа
[СДК] Сакам да кажам... Паричката веќе по не знам кој пат не се падна кај мене. Патем, престана да се паѓа кај мене, од времето кога мајка ми престана да ја мести да се падне кај мене... На сите што Ви се падна, а и на оние на кои не се падна, нека овие ладни и магливи денови Ви донесат среќа и мир. Среќни Празници,
[СДК] Сакам да кажам... Преубав празник, хармонија среќа и топлина владее во секој дом. Се чувствувам прекрасно Минатата година паричката се падна кај мене, и 2013 ми беше преубава година. Оваа година се падна кај мајка ми и среќна сум поради тоа, мајка ми секогаш ми носела среќа а знам дека и оваа година ќе биде така. Среќни празници
[СДК] Сакам да кажам... СДК паричето конечно се падна во мене Многу здравје, среќа, љубов и убави моменти оваа година Се надевам оваа година ке биде ептен бериќетна