Оваа прашање можеби не е за овде но не најдов ништо слично Имавме базент голем од тие Bestway но ни се расцепи така од страната и беше одлепен од венецот. Е сега еден ден пред да де расцепи дојдоа и други деца да се бањаат но многу скокаа се обискаа на него се фрлаа. Па дали можеби тоа влијаело? Бидејќи го земавме лани и се беше ок.
Сакам утреден здравје, кога ќе имам доволно пари, да иам базен во двор Или во соба. ми текна и таа идеа, бидејќи ако го стаам во двор, ќе ми отиде дворот. Мада има кај. Ми текна Ама и внатрешен базен е секс. Само не може преку лето да се сунчаш и да се бањаш… солза
Имаш опција базенот во двор да го затвориш. Обичен базен и не е така скапо да направиш, одржувањето е малку поскапо, ама затворен е пати 10.
Мислев во соба за да заштедам простор Си праев некои филмови за во иднина Бидејќи иам куќа со два спрата по 100кв, позади место за една кола, а напред у дворот има зеленило, дрвца. Треба да бирам меѓу зеленило и базен. само дрвата би останале ид простор Затоа мислев боље у соба на долни спрат Или од собата да фаќа просторот за кола. У секој случај е доста скапо Затоа викам филмови..и ако имам пари
Имаш базенти од овие шо се со монтирање/расклопување систем, знаеш за што ти зборам. Братучед ми зема таков, околу 350 евра, не зафаќа многу место, има ширина и длабок околу 1 метро или 1.50 така нешто, за пливање и нее баш, ама за во лето во двор брка работа, башка со него иде и машинче за филтрирање на водата. А ако е ѕидан тогаш е доста голема пара..
У соба немам поим услови кои ти се потребни, не е едноставно да смениш соба во базен. Има системи вода влага бла бла бла. Значи скапо е. Во двор копаш дупка, ставаш системи и бетонираш, плочки итн. Скапо ама може да си го дозволат луѓе со добри примања.
Здраво можеби прашањето не е за тука ама сакам да прашам имам ќерка три годишна сакаме да ја носиме на базен, никогаш не сум била на базен па не знам каква е водата, колку е чишта дали прави некакви проблеми на кожата, можеби поставувам глупи прашања ама сепак за малата се плашам
Зависи кај На Воен никако пошо инфекции еден тон Оазис имаат детски базени, Аква Паркот исто ми е гнасен, на Олимписки едино
Здраво, дали знаете некоја вила со базен во околина на Скопје, што може да се изнајми за краток престој, неколку часа?