Порано повеќе одев на базен..од година во година поретко. Не ми е интересно како порано шо ми беше. Еве, годинава на пример воопшто не отидов, затоа што кога друштвото се договорија да одат јас имав обврски. -.-
Едвај чекам да дојде лето и да одам на базен. Најмногу ми се свиѓа Расадник поради тоа што нема многу гужва.
Несакам базени, ме потсеќаат на зарази... Една моја другарка доби некоја инфекција и една познаничка додека бев на базен ми кажа во водата дека имала добиено одвратно.
Во Прилеп најгнасен базен ми е градскиот т.е Маркови Кули,Макам е добар но најчесто одам Амфора Спојлер На градски одат сите,ѓупци и што ти не.Затоа најгнасен ми е
Во базен уживам,а поготово зошто имам базен дома.Летоска-уживанција! Не е нешто ОГРОМЕН,ама е многу,многу чист и го одржувам со секакви препарати.Во лето често правам журки на базен (вечерни) со блиските . Уфф навистина сум среќна што си го имам.
Борис Трајковски го отворија вчера (барем така пишуваше на сајтот). Едвај чекам да одам. Мислев да чекам до март, ама ми се оди и порано. Многу сакам да пливам, а надвор снег... уживанција Едит: не го отвориле, ќе бил готов до крајот ма месецов...
Лелелелеле како би отишла на базен али сите викаат дека имало бактерии лесно се закачувале бактериите и ткн па ме предомислуваат! Шо мислите вие феминки да одам или не?
Јас не сум баш некој обожавач на езерата морињата, ама пак затоа многу често идам на базен. Многу ми е убаво да пливам иако не сум баш некој пливач, ама сепак си ја обожавам водата
Јас оваа сезона ја утнав, а ми се плива, ми се плаче! Цела сум закржлавена и напната, и во таков случај базен е вистинскиот лек Оваа година ја утнав, почнав да одам со децата, па нон стоп се разболуваа, па престанавме кога го реновираа базенот, и не продолживме пак зошто нон стоп беа болни, ама од септември обавезно ќе одиме пак. Во лето не ми се оди, многу гужва има, нема лезет.
НА базент одам само кога сум расположена, не сакам да отидам и да седнам таму со фацичка сакам ко ќе отидам да се зезам, да уживам иако незнам да пливам сепак се шлапам таму повеќе се сунчам и така сеа откако го отворија неам отидено ама му се токмам да отидам и тоа сама така да си посветам еден ден ма мене телефон, слушалки, крем за сунчање и друго не ми треба
Ауф колку само не обожавам базени. Се чувствувам затворено, некако како заробено, незнам нечисто.... Сакам вода, сакам многу да пливам, ама море си е море