Имам само еден пар , бели се на врвовите се со црвено и имаат машнички црвени. Многу се слатки , лесни, удобни...
Балетанките како балетанки сите сакаме да ги носиме бидејки можеме поубаво да и поудобно да се осеќаме за тоа еве еден линк за кои балетанки сакам да ви кажам да ги носам и кои веќе ги имам http://images.google.com/imgres?q=balet ... s:18,i:173
Колку ми се овие убавии... download/file.php?mode=view&id=76519&sid=LUWCy4q2A52SxhCs1AiWgVcs7l78E6zl А овие морнарскиве.... download/file.php?mode=view&id=76520&sid=LUWCy4q2A52SxhCs1AiWgVcs7l78E6zl И овие ми се најпрекрасни... download/file.php?mode=view&id=76521&sid=LUWCy4q2A52SxhCs1AiWgVcs7l78E6zl
Oбожавам балетанки. Ги имам 4-5 пара во различни бои. Секогаш се присутни во моите летни комбинации. Еве некоие убави:
И јас сакам многу балетанки бидејќи се убави за носење. Удобни се и можеш да ги носиш секаде и на се Имам многу балетанки и многу сакам да имам во секакви бои и шари
Многу мажи мислат дека не се секси, и точно, не се секси како високите потпетици. Но што да правам кога едноставно ми се мноооооогу слатки, просто ги обожавам! Ги сакам во секакви бои, со машни, без машни ух! Сакам еден куп од нив да имам и секој ден различни да носам. За мене се многу практични, шик, а може да бидат и елегантни. Можеби не се секси, но мислам дека даваат изглед на средена, спастрена и практична девојка. Па особено ние што сме со мали деца? Па секоја чест на оние кои и со мали деца успеваат на висока потпетица. Јас сеуште сум голем љубител на штикличките, но балетанките ми се во прв план. Дури и секојпат за на работа си носам балетанки во чанта или се скриени под биро. Имав едни бели со црни точкички и едноставна машничка. Ги перев во машина (будала!) после милион пати перење на раце, и guess what? ми се оштетија. Сеуште не ги преболев Дали некаде сте виделе вакви?
Ги сакам и носам,за дремење пред шалтери и за опуштено уживање во сладолед.Наутро и навечер.Ги сакам оние кои имаат поцврст ѓон,не сакам секое каменче да го почувствувам. Неодамна си купив едни многу ми се допаѓаа,ама напред кај прстите беа многу тесни.Ги оставив на ќерка ми ,таа сигурно догодина ќе може да ги носи.