Никој не го оспорува тоа. Кој каде сака ќе оде на настап. Ако се питам јас, јас би ојделс на настап каде пеачо ќе уложе многу повише во однос на картата. ЈК за 1000 денара карте уложе во продукција, танчери, пиротехника и др. Марија уложе во ништо
Сега збореме за голотија??? Теа е гола, јК е гола, џехви е гола, jlo е гола, Beyonce е гола и ред други
Може јас да ти одговорам? Затоа што Теа пее турбофолк. Турбофолк е шунд, има репутација на сељачка музика. Јасно дека секој си има свој вкус и ете на некој му се допаѓа на друг не, само нема споредба меѓу овие балканскиве пејачки и светските. Плус, има вулгарно и сексапилно. Теа и Јелена се вулгарни, Џеј Ло и Шакира се сексапилни. И така. Едит: Веројатно нема да се согласиме, различен вкус е во прашање, за вкусови не се дискутира. Многумина, посебно мажи, за горенаведениве ќе речат дека се добри риби и убави за око и дека прават јака атмосфера па затоа се и популарни.
супер не ти се допаѓа, слушај гледај нешто што ти се допаѓа. Теа моментално има најстримуван албум, марија со бројки крш
Не ме влечи за јазик, оти ако кажам што мислам, ќе ме банираат. Ама жално е каква музика слуша младинава, и колку тоа има влијание врз нивното однесување и размислување. Штета што е вака, ама толку знаат што е квалитет и добра музика.
Да се надополнам... Тука и родителите имаат вина до некаде, тоа што слушаат дома, тоа ќе слушаат и децата (во најголем број случаи) Не дека не учат и од школо и врсници, ама родителите треба да „интервенираат„
Докторке сосема сте во право, младината слуша десингерица и ги крстат со патика по глава, но зошто и се дава медиумско внимание на таквите пеачи? Треба да се има медиумска цензура и само да може да се емитува Бетовен и Моцарт. Точно
Точно Кога ќе прави полни концерти Карлеуша како Пријовиќ тогаш ќе правиме муабет дека е успешна, а дотогаш нека крешти слободно Еве една од синоќа во Загреб.
А што па толку е добра Пријовиќ? Дека е некој квалитет, не е за мене. Па колку сака концерти нека прави. Не треба ни да има споредба со Марија Шерифовиќ, Цеца, Драгана Мирковиќ, Вики Миљковиќ, и др.
Отиди на настап на ЈК, па тогај можеме да дискутираме.. Имам одено на концерти на ЈК, Марија Шерифович, Милица Павлович, Beyonce, the weeknd и добро знам како треба да изгледа перформанс на светска ѕвезда..
Мене уопште не ми се допаѓа пријович. Моментално хајпо е околу неа. Праве концерти, али ништо спектакуларно. Концертите ги праве за да заработе.. Изгледајте интервјуа од beyonce, JLo и ЈК, да дознаете колку се во минус на секој концерт. Целата заработка од концерто ја уложат во сами себе стајлинзи, сцена, танчери.
Споредбиве... Пуста Марија никој не ја знае, не победи на Евровизија, Молитва не се пее надвор од Балканов...
И јас добро знам како треба да изгледа добар пејач, а богами знаат и сите овие што полнат сали за кои Карла ги сонува одамна ама никако да ги наполни Од толку што е пропалитет кога виде каков успех направи Пријовиќ со концерите прва почна да ја прозива низ медиуми со провокации како што прави со Цеца и останати успешни пејачи години наназад, за нејзиниот неуспех криви и се туѓите успеси, така да нека си продолжи со слеквање на мажи на бина низ клубови како што и веќе прави бидејќи женава за повеќе и не е реално