Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Балкански скандалозни јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од referentka, 15 јануари 2019.

1. SanMichel

SanMichel Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2024
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    487
    Донекаде ја разбирам Карла, што сака да го “трпи” бидејќи сеуште го сака. И со изјавите во нејзин стил е доказ за истото.
    Меѓутоа овој токсичен однос што го имаат ја црпи психички и забележав дека забегува со изјавите и е почесто контрадикторна сама на себе. Дали посетува некој психолог или не, во последно време ќе каже нешто и на крајот ќе изглуми жртва. Последната објаава е само заплет, облекла бел фустан за да истакне невиност, во брачна заедница секогаш се двајцата виновни ако не знаат да се доведат во ред.

Во случајот со Севе мислам дека Душко намерно и има пишано, за да ја налути Карли. Она додуша беше гадно љубоморна на тие преписки и затоа толку ескалираше.
    Не е Карла толку фина и да сум на ваше место воопшто не би бирала страни, таа преписката со Северина ја искористи за повеќе публицитет и тоа е она што само ја подгреа ситуацијата. Нека се разведат а не да кажува меѓу редовите “ Мама и тато се разведоа ама живееја заедно, и тоа е нормално”. Нејзиното не е нормално!

2. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.309
    Допаѓања:
    19.657
    Како тоа Таша на Цеца не направи голема мрсна бакланска свадба како Вељко? :D

На Carpediemm, Gosh, Amelia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.822
    Допаѓања:
    39.491
    Кој се става на нејзина страна:wasntme:.
    И таа го вараше првиот маж, па и овој. А кога нејзе ќе ја зезнат, вриштење и пренемагање.
    Иш таму, смешни се сите.
    Тешко на децата.
    Џабе пари кога се селанчуги

На mkdvesna, Biljarkata, Tajnaotrovna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.575
    Допаѓања:
    15.865
    Вака се гради кариера, вака се успева на музички план со труд и вложување!
    Браво за Теа :clap:

“SVE MOJE BOJE” Tea Tairović potrošila više od pola miliona evra na novi album

А не како овие нашиве завидни и љубоморни плачковци на кои секогаш се некој друг им е крив оти се пропалитет невиден, желни само да се доберат до добар кеш и популарност без да вложуваат во себе и својата кариера.

Како на пример оваа митинг пејачкава Бојана Скендеровски која глуми некое лудило со тешки срцепарателни статуси зад кои ја затскрива пропаднатата музичка кариера, на која најголем успех на музички план и е препеаната песна "Заветна" и одржан "концерт" на митинг на ВМРО, која пее дај шта даш, час забавно а час народно, недефинирана целосно, така да поголема турбофолкерка од неа и таквите како неа (Ламбе, Некст Тајм, ДНК...) нема :)

#целадае

Последна измена: 1 јуни 2024
    На Feminka22 и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  5. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.425
    Допаѓања:
    12.161
    @Bratot Теа се вложва и има музичка кариера? Па да, очигледно на нашиве простори голотоија, тресење задник, со стајлинг како за на шипка, без никаков музички квалитет се она што се бара. Ако си ја слушнал во живо ќе видиш какви музички квалитети има упсс нема. На Таирович самопрогласената српска певањка ќе и се восхитуваме, а Калиопи што изваде страшно добар албум нема да ни чини. За Бојана, Ламбе не би да коментирам, немат извадено нешто оддамна..

На oblace1, Feminka22, azelea и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.575
    Допаѓања:
    15.865
    Да да се вложува и има музичка кариера без разлика дали нас тоа ни се допаѓало или не, а добро што ја спомена и Калиопи ете таа ти е пример како се опстојува долго на музичка сцена, постојано вади нешто ново, се труди, соработува со пејачи и надвор од тука, затоа е прифатена и ценета како тука така и надвор а не како овие митингашиве искомплексирани мизерни.

На *Amethyst*, La-loca и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  7. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.309
    Допаѓања:
    19.657
    Сите песни и се крадени од Романски изведувачи.

8. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.916
    Допаѓања:
    6.731
    Си откупуваат права за музиката.

На Bratot и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  9. Mr. Scratch

Mr. Scratch Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2020
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    4.000
    Пази прсте пец!

10. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.133
    Допаѓања:
    33.879
    Реално Теа не е запрена со концерти и настапи и нормално дека ќе вложува во нови песни и албуми што значи повторно многу нови настапи и дека пак ќе е барана.
    А за песните си откупуваат авторски права и не е само таа единствена што препеала дали од грчки дали од романски изведувачи.
    Секој кој се труди ќе има успех и резултати.

На Bratot му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Carpediemm

Carpediemm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    103
    Мислам дека откако и се случи тоа со бебето не се експонира како порано,гледам и со песните застанала, можда тоа да е а можда и не.Откако се фати со фудбалеров се некако и е во тајност, порано и родендените како свадба ги правеше сега не.И кога се регистрираа или што и да правеа веќе не знам и за тоа јавноста воопшто не знаеше.

На *Amethyst*, Sielo❤️ и VDT2906 им се допаѓа ова.
  12. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.745
    Допаѓања:
    11.154
    Па ова нели и е регистрација или свадба е? Не ја пратам, на фб ми излезе слика имаше, веројатно кај неа дома..

13. Carpediemm

Carpediemm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    103
    На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  14. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.472
    Допаѓања:
    17.124
  15. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.309
    Допаѓања:
    19.657
    Да ама пак може нешто по оргинална да биде, јас не ја пратам нешто освен онаа Израел и Палестина и Дубаи други не и знам. Имам читано дека сите песни и се од Романски изведувачи веќе хит таму. Така да не е оргинална.

На Purelove92 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Carpediemm

Carpediemm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    103
    Што има кај нас на балканов оригинал, доста копии имаат и постарите изведувачи,а типкава си тера направи кариера со мрдање гзови и е гајле,ако не беше Шабан Шаулиќ да ја прославии со таа песната немаше никој ни да ја знае.Лани во Бт мислам дека беше, пола од публиката се испотепаа,со ножеви се колеа, циркуз на стадион.Каква пеачка таква публика.

На *Amethyst*, FridaodaMk, Purelove92 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.624
    Нели? Баш чудно шо не го истераа секташкиот адет на мајка и венчаницата да ја носи, тетка и и снаа и шо ја носеа исто...

На *Amethyst*, JuLleE и VDT2906 им се допаѓа ова.
  18. SofiMar_

SofiMar_ Форумски идол

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    2.539
    Допаѓања:
    66.751
    Не мора за ќерката толку церемонии. Син е син. 8) Шала настрана, браво за Анастасија. Не ја пратам воопшто ама од тоа што имам видено ми изгледа како поскромна и не се експонира толку ( со оглед на фамилијата од која потекнува ).

На Skorpija25 и Gosh им се допаѓа ова.
  19. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    2.947
    јер ќерка е ќерка, а снаа не е род..
    типично балкански..
    битно клован направија од девојчето со два броја поголемиот фустан и сите обичаи , а кога ќерката дојде на ред немора ништо од тоа.

На oblace1, Harper, *Amethyst* и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Carpediemm

Carpediemm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    103
    Ами она ако не сакала не би го облекла валјда и неа и годело што ја носи и сакала,не гледаш сеа секое лете дете сигурно и таа сака некој такви работи, ,,адети", изгледа ја импонира тоа,сепак да се знае кај е мажена (facepalm)