Гледам интервју со овој Ајс Нигрутин од Bad Copy и се прашувам, зар младинава го слуша овој. Речник 0. Однесување - Катастрофа. Д-Фестивал, синќир којзнај што е, па овој раперот јаката фаца, што на секој втор збор пцуе. Шо вредност има музикава има уопште?! Освен за заебанција, нишо друго не ми вреди ова, жими се. Па, најава: Позитивна будала хахаха У Скопје нема кој нема пушено џоинт со него. Чуече, која ѕвезда.
Абе таков е Ама у однос на лирика на песни (сеа не знам како се оценува), важи за еден од најдобрите рапери прво во Србија, второ на Балканот. Пола од естрадата, па и кај нас не знаат реченица да сврзат, ама затоа им иде римување пример.
Милица Павлович најверојатно конечно престана соработка со висажистот и фризерот, и почна повторно да личи на себе си, а не леш. Особено со бојата на косата. Оти се другарки со Карлеуша, верувам нејзините дека се. Е сеа, уште и оваа да ги откачи, на коњ ке биде. Нема шминката да и личи ко фацата да и се распаѓа, и да носи хајлајтер у 2024 година... А па за лошите перики ич муабет да не праам. На таа пара, срамота.
https://www.crnobelo.com/novosti/ba...-od-nastapite-na-koi-gi-mava-decata-so-patiki Скраја да е.. кај е бе емоџито со кандило??
Лудаков станува се поекстремен од удирање со патика по глава стигна да им плука во уста, да му го лижат стапалото да им ренда сирење на глава... Едно не ми е јасно мене дали овие деца имаат воопшто имаат родители и како родителите го одобруваат сето ова.. Ужас https://crna-hronika.info/novo-ludi...elb3SVsgYUjCGzHPyU_aem_d5Rn25LNBAknGZ2DtYLu1Q
Ne znam ni ja Koga vise site znaat. Moite so 60 me prasuvaat koj e ovoj. Ja doma do den denes kazuvam kaj idam. Valjda i decava vikaat, mamo tato mi trebaat pari za karta. Za kade sine? Desingerica. Epa ne moze. ili e svedeno na ,,daj 1000ka iskacam” Ja ne sum iskacala na koncert nastap bez da kazam so koj, kaj koj i kaj nastapuva. Valjda ne im e seedno nekoj deteto da im go mava so patika, ili da renda kaskaval (kao wtf) vrz nivnite deca. Pred se od higienski pricini
Море и за Вучко се пишуваше дека си го имаат нати го-дај ми го, да не е тој будуќиот дечко Откако го хвалоспева јавно сите плоштади низ цела Србија се нејзини за пеење. А претходно не можеше ред од Цеца да фати
го гледав на папарацо лов ослабнат и без коса, рекоа се лечел во Франција. Карлеуша рече дека е многу болен, претпоставувате што е.. затоа прашав според ова напишаново, промена на крв ми делува на леукемија..