Ахх не знам, тоа Че треба Цеца да ја прашаш. Инаку еве и Марето пак прашува колку ја платиле, ваљда на Сорос мисли и тука работат против нас да не уништат Гордето на Мишевци нервозна ифрит напраена денес викендашки, вика за Мики била цела оваа фрка не за Цеца, да му ја уништеле кариерата која ја нема А пак Спирката се јавува дууури од далечна Аустралија и тоа по астралски да и наречи се на Цеца и да и прати абер дека поќе таа јок идење во Македонија Тенизчно
Да. Од лаптоп ми дава дека врската на фемина е небезбедна, од телефон се вклучувам. Видов дека отиде СПАСЕН со сите големи, ама нека е, форум е, да не се оптоварувам секоја запирка на свое место да е итн.
Доброто е што Цеца ќе одмори од мкд, лошото е што Спасен и Ламбе ќе ги затвараат компиријадите, барем некој период, за да ги намират фиромциве од шоков. Омг, врати се Светланооо!!
Леле готово Цеца зема Бугарско знаме во Македонија и се распадна Македонија.. А вие или сите покрај вас што имате Бугарско државјанство не ви пречи... Многу збунето гледаше не разбра ни што е ни зошто така настана.. Мислите многу гледа кој што им дава од публиката земаат секое знаме за публиката да е задоволна.
Цеца е позната по ширење национализам не е некоја пацифистка затоа мене а веројатно и на повеќето други им засметаа тие двојни аршини. А веќе ако ја плаќаат толку многу и ја пречекуваат со сите салтанати треба да е информирана и да знае што е тригер за грото Македонци.
Го гледав сега Мики Секуловски на Инстаграм како кажува дека ниту тој а ниту Цеца имале првично појма за што се работи се додека не изреагирала публиката...
Кај кажа дека двајцата биле збунети? Баш се огради некако од Цеца. Не ја нападна, ама не застана и на нејзина страна како оној Никола што победи минатата година на ѕвездите на гранд. Искрено очекував дека ќе застане на нејзина страна, ама тој јасно го осуди чинот и се огради од Цеца.
Најсмешно ми е што после свиркањето они продужиле со концертот уште со неколку песни лабаво не' сфаќа нас Светлана затоа така се однесува. Ми смо ипак тај топли кротки народ, не мора ни извинити се веч смо и опростили.
Во видеото кажа дека и таа а и тој првично биле збунети и не знаеле што се случува, не мислам воопшто дека се огради туку баш напротив кажа што и како се десило и дека потоа разговарал и со неа, можеби малку прераскажа со подобро избрани зборови најверојатно од страв да не го линчува ордата вжештени глави и тастатура патриоти. Ја прочитав сега објавата и на Никола, тоа што го кажал така и е.
Абе како да не, била изманипулирана, што Цеца малоумна е? Изманипулирани сте сите вие. Се ова и е тактички направено, за да стекне популарност во Бугарија. Ама Лепа Брена не ја постигна така популарноста во Бугарија. Не е Цеца американска пејачка која нема поим за случувањата во регионот и историјата на Македонија, побогу па иста држава делевме. Ова е дно и од уметнички и од морален аспект, вака не се промовира музика и љубов за сите. Наместо да не поврзи со музиката, она ја продлабочува таа поделба на Балканот.
И е гајле на Цеца за нашава политика. Прашај пола млади врска немаат за политикава, не пак некој од друга држава. Ние што знаеме за Вучич е друга работа, зошто сегде гледаме освен во нашиот двор. Цеца парче ја прават сега по мреживе, а сигурна сум дека концертот на Теа Таирович во Скопје е веќе распродаден, иако ја пееше "Блгарско" девојче.
Епа оти не и е гајле ја снајде ова. Добар дел од публиката си загуби. Треба да знае како да се понаша кога држи концерт во други држави и да не го провоцира домаќинот, посебно не за национални прашања.
Мисли си само дека загуби, додека не закаже друг концерт наредно. Како да ја немаме видено нашава меморија (иако не ни сметам дека треба да и се зема за зло)
Даа да досега Цеца не ја знаеа во Бугарија, немала настапи таму и нова е на музичката сцена, пак сега со скандалов ќе ја освои цела Бугарија со популарност и настапи Патем оваа теорија со настапите во Бугарија произлезе од онај дебелиот пацов Јанко Јади Бурек а него не би му верувал ни да каже дека надвор е ден и кога е ден, така да јас би рекол ти си изманипулирана од лажниве патриоти Според мене џабе се драми, ова е едно недоразбирање кое ќе помине, ќе продолжи Цеца со настапи шо и треба да продолжи и толку од цела оваа работа.