Балкански скандалозни јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од referentka, 15 јануари 2019.

1. ilenaki

ilenaki Популарен член

Се зачлени на:
    20 мај 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    1.327
    Па не е крива исто колку и тој тоа и го објаснив веќе. Како што пишав не ја оправдувам неа воошто и сето тоа што барала да се плетка со оженет кој има деца итн се тоа стои.
    Ама извини дека се исто криви не се. Тој има жена, тој има деца, тој се заколнал пред сите дека ќе ја почитува жената, тој живеел со фамилијата и тој единствено тој требало да си го чува бракот, а не да брка швалерки. Никоја не може да го натера со сила, си имал семејство требал да си го гледа.
    И пак ќе кажам жалосно што има жени што сметаат дека само швалерката и тоа што е таа неморална и дно дна е крива за се. Ако не е таа, ќе е друга. Воопшто не се согласувам дека швалерка може да растури брак , мажот го растурил бракот зашто ако не ја нашол неа ќе нашол и пак на исто ќе се сведи

На Dentina, Mumoftwo30, Katie90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.290
    Допаѓања:
    44.556
    Искрено не знам ни еден од овие двајца, не следам Балканска сцена, ама ме заинтригира муабетов. Добро зошто луѓе што се свесно во швалерска врска прават деца? Во ни еден момент не им текнува абе чекај стој можда не треба свесно да направиме дете што нема да знаеме после што со него? Или е побитна себичноста и некој да излезе победник?

На Frida-, VDT2906, pinklipstick и 4 други им се допаѓа ова.
  3. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    458
    Допаѓања:
    1.336
    Двете страни се криви. Точка. Он свесно си барал надвор од брак, она свесно прифатила врска со оженет, знаејќи ги последиците и двајцата.
    Не можам ниту една страна да оправдам.

На Panda00, VDT2906, Mumoftwo30 и 6 други им се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.869
    Допаѓања:
    264.868
    Не можеме да роматнизираме неверства, да оправдуваме швалерки и швалери и мажи/жени кои тоа го прават.
    Требало да ја остават на мира, а она немала два грама памет во главата кога забременила со оженет маж.
    На некои кои тоа ви е нормално или во ред, или изневерувате или не сте биле изневерени, не ви плачале деца дома заради двајца безмозочни кои не можат да си ги контролираат нагоните.
    Затоа, па си заслужи, и Милица и швалерот и.
    Вака само, јавно понижување, може па ќе излезе од мода швалерајот.
    Не оди, разведи се.

Сценава балканска слика и прилика на реалноста нели:D?
    Швалер, швалека, жена и две деца:D.

На m.i.g, azelea, SummerGirl и 11 други им се допаѓа ова.
  5. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.927
    Допаѓања:
    14.178
    Да е само Милица лесно е. Читам коментари и не можам да поверувам. Која подршка ја има, и колку ненормалното на мнозинството е нормално :|
    Си родила себи дјете па шта?!? (facepalm)
    Според тоа што ми излегуваше на инста ја сметав за приземјена, нормална личност. (lalala)

На pinklipstick му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sucubus

Sucubus Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2021
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    1.311
    IMG_1822.jpeg

На Mumoftwo30, Skorpija25, L.i.n.a.a и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Alm.

Alm. Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2022
    Пораки:
    524
    Допаѓања:
    3.507
    Мене искрено Милица ми беше симпатичен лик на сцената. Не пее лошо, харизматична е, и не очекував вакво нешто од неа. Ми делуваше на стабилна жена. Не поддржувам неверство, посебно па не плеткање со зафатени мажи/жени. Како и да е, нека и е здраво и живо детенцето.

На Skorpija25, Panda00, anaja1 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.436
    Допаѓања:
    1.855
    На anaja1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mia-Wallace

Mia-Wallace Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    380
    Да беше рандом Милица досега ќе беше ставена на клада, ама сега пошто е Милица, певаљката Милица, тогаш е жена, мајка, кралица, храбра лавица. И нормално, коментари од подлизурковци со поддршка, родила си себи дјете, па шта. Ништа друго није битно.

https://www.kurir.rs/stars/9905565/...a-milicu-todorovic-da-je-bila-sa-njenim-muzem

Си има кинк за зафатени мажи.

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Frida-

Frida- Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    493
    Мене и двајцата ми се идиоти. Милица се бафта со луѓе во брак, со намера да им го растури бракот (погоре прочитав дека не и е прв пат да разведе некој). Тој суртукот имал опција кондом да стави или на време да расчисти со жена му па да праи дете, суртук.. класичен. Уште подегутантно ми е што пишуваше по портали дека бил на прослава за мекици и потоа си се вратил дома кај старата сопруга?!?! Wtf.. кој нормален го праи тоа??
    Им давам две-три преку сила три години, па ќе ги читаме дека се разделиле со некој скандал. Едноставно колку старовремски и да звучи, среќа над туѓа болка не се гради.

На Mumoftwo30 и VDT2906 им се допаѓа ова.
  11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    5.005
    Допаѓања:
    26.203
    Виновен е женетиот маж . За Милица не знам ни што е ни што не е , ама Милица не го направила сама детето . Некој треба да го направи нели .

И се пружила прилика да стане мајка , зошто не би , ако веќе сака ? Она сакаше да се оствари како мајка , и се пружила прилика и се оствари . Што и е на неа гајле дали татково има жена и деца или нема ? ТОЈ ТРЕБА ДА МИСЛИ , НЕ ТАА !

На Mumoftwo30, ilenaki, Lostinparadise и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.681
    Допаѓања:
    6.390
    Па може на пример треба да мисли каков татко ќе има тоа дете.

На butterfly6223, MeowMeow, LadyD и 4 други им се допаѓа ова.
  13. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.058
    Допаѓања:
    1.663
    Ако е стварно така ради дете само, значи тоа е показател на себичност и егоизам. Како може ради тоа што сака да стане мајка и да има бебе да не размислува со кого го прави тоа бебе и за животите на неговите деца и на неговата жена, а најмногу на животот на нејзиното дете и неговата иднина? Па нема 17 години побогу. Не е 100% она крива, за мене делат кривица. Очигледно тој размислувал со тоа меѓу нозе, а не со тој 2 грама мозок што го има во глава. Нека им е живо и здраво.

Последна измена: 16 февруари 2026
    На Skorpija25, anggell и donutt им се допаѓа ова.
  14. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    5.005
    Допаѓања:
    26.203
    Ако не живее со него , што и е гајле ?

Многу жени си раѓаат дете за себе си . Ако жената има финансии да го одгледува без да зависи од таткото ( како Миа Костова на пример ) зошто да не ? Тие деца се често посреќни од оние кои имаат комплет семејства .

Не генерализирајте и не напаѓајте .
    Виновен е мажот , и толку .

15. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.436
    Допаѓања:
    1.855
    Тука е и проблемот од “толку мажи” мажи нема веќе, мислам на Вистински мажи ги нема, остана талогот, ужасот. И затоа доаѓа до разочараноста…

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    5.005
    Допаѓања:
    26.203
    Се те разбирам , да и јас би го рекла ова истото , меѓутоа , она не е толку виновна , колку што е он . Па појди во темите за неверства и разводи и прочитај колку од швалерките се напаѓани ? Јас колку што знам највеќе се напаѓани женетите мажи . Да не бидеме со двојни аршини нели :wasntme: . Тоа што Милица е јавна личност , не ни дава за право да ја напаѓаме како да е најлоша особа на светот . Сепак , она е слободна жена , а кретенот е тој што е во брак со деца .

На Mumoftwo30, ilenaki и Amelia им се допаѓа ова.
  17. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.678
    Допаѓања:
    8.486
    Р'сссс, отиде џипот на Бака Прасе од 500.000€ ;(

Наводно му барале рекет

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    16.478
    Светската Дива гавраница - ЈК, у Србија не може веќе лифт да наполни, али затоа у Јужен Србистан ќе прави пак концерт, у Јане Сандански. Благодарение на Фиром нема да банкротира. Овде може и лик од Задруга да наполни сала, мислам дека тоа е нивото, само од Србија да е.

На Mumoftwo30, MiloMalo, Frida- и 4 други им се допаѓа ова.
  19. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.255
    Допаѓања:
    42.294
    Нормално дека ќе полни, мислам она е ниво над нашиве пеачи. Всушност се што е српско е ок за нас, нашиве не чинат. Дотолку ни е капацитетот наш

На SummerGirl, Frida-, Снегулк@23 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.678
    Допаѓања:
    8.486
    Онаа Сандра Африка требаше да си остане манекенка или што и да беше пред да почне да пее.

Од играње врска нема. Тресе со задникот, а задник нема за да се тресе.
    Пее, ама ко да не пее.

Не знам кој ја заеба вака.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.