Мене ми се преубави, симпатични и двајцата. Сепак мислам дека е трач, не верувам во шпекулации, како и да е убавина и младост на едно место, си одговараат Ехх кога имав 20 лета , ми недостига времето од факултетските денови, ех младости моја
Омг, Зоран Бирташевич пак купил некој кавер, овој пат од некој израелски пејач Moti Taka. А Џеј Кеј едно време беше про-Палестина, иако у исто време навиваше за Трамп. Веганка која настапува на најголемиот фестивал за месо у Србија, навива за Палестинците али џапа песни од Израелци. Какво крештење, патетика, глумење жртва, сеа ова ќе го продава како нешто светско, револуционерно, прва на овие простори. А ова може да биде светско за некој кој нема видено повеќе од Чана, Џани и Шемза.
Ох не, Мадона извади албум минатата недела, Аријана Гранде за 2 недели, се плашам дека овие два албуми ќе бидат засенети ради овој кој допрва доаѓа. Греми 2027, Енигма - album of the year, затоа ваљда Бијонсе не го објавува Act III од триологијата годинава.
Кога го видов насловот, помислив дека Фиромците сакаат да ја канселираат оваа гавраница поради нејзините про-Вучиќ ботувања, повиците да се газат и тепаат студенти со пендраци, грозните статуси во кои посакува да им се врати ракот на поранешни онколошки пациенти, само поради тоа што ја критикуваат и уште еден куп гадости од ова зло. Кликам и читам, не ја сакале пошто ширела сатанизам.Какви глупердетини. И треба да настапи после ова, поддршка за Карле, да им гракаш и да леташ низ Јане Сандански со роговите срцка.
Оваа кучна девојчица или како и да беше, на времето беше интересна додека ќерката и беше мала, ама сега со овие иронични одговори, и оние претераа со глупите прашања ама па и оваа стана заникаде. Ептен смешна нема што
За Анабела дознав дека уште е жива од српски портали, последно у Србија настапуваше на плоштад пред публика колку за роденден у маало. На некаква компиријада организирана од Вучиќ. Али затоа кај нас у СРМ уште е ѕвездетина, уште се паѓа у транс на ,,Око за око, исплакано", оваа ја фалшираше у мое време, у дискотека Downtown. А за Влада Матович (никад чуо), гарант и неговите по дома не знаат дека уште пее. Еден типичен Илинден у Јужен Србистан.
Концертов на Рита Ора во Охрид ме потсети на сликава. Добро е се оправи малку прво имаше изјави дека у нејзината земја ќе имала концерт на први август, денес гледам на инста изјава, имала концерт во Северна Македонија, која е блиску до нејзиното родно место. Сите се исти, а најмногу за жалење се нашиве патриоти на батерии.
Културно лето 2026 у градот кој го носи името на најголемиот македонски револуционер, гости: српски, турбофолк, средновечен, бојбенд у хард рок/метал маици. Настанот го најавуваат држејќи знаме од Разловечко востание. У позадина Гоце превртува очи. Разловечкото востание било дигнато против османлиска власт, али од српско-турбофолкерска нема спас. Културно лето со Амадеус Бенд, надреализам.
Она у Србија не може лифт да наполни, у Хрватска ќе пеела. Мада мнозинството од овие кои беа најгласни и против се исти нациња како и дотичната.
Отупеа српскине портали за операцијата на гради на Јована Јеремеч со детално известување во епизоди за нејзините стравови и причини, што изјавил нејзинион трет по ред будучи муж, како јаде по гаќи по операцијата, како шета по болнички ходник, уште што не.Ова ми искача по секое отворање на фб.Вакви вести немало ни за некој кој се оперирал во животозагрозувачка ситуација, а не од збес, зошто замисли доела дете, еј дете!