Мизерија, јас ни не знаев која е. Светот се губи полека, млади и деца умираат, секаде гори они со што не замараат. Нека напишат за некој научник, за успесите на некое дете, за некои позитивни промени во светот, за пронајдени лекови за лоши болести. Ѓубриња!
Џеј Кеј на ,,Денови на сливата 2026-та" или во нејзината глава: уште еден Греми настап, нешто што балканот/Европа/светот/космосот нема доживеано.
Оваа Џејла Рамович многу ми е убава Ми изгледа како се природно да е на неа, ја споредував како дете и сега нема некои видливи промени, навистина многу убава, како цртана ми е. Штета ако е вистина дека сака жени.
Кучна девојчица како успева на такви луксузни патувања? Алал да и е. Постојано патува и тоа на познати скапи места. А кога ја прашуваат за работа и дете се лути. Како успева дете што оди на училиште и таа да оди на работа на постојано патување, браво. Само не знам што толку иронично одговара, кога веќе и детето го става јавно секако луѓето ќе прашуваат. Убаво што си ги шета често и родителите, инаку многу антипатична ми стана. Посебно кога беа пишале дека е вештачка а таа убедливо тврди дека природно е на неа се веги, коса нефарбана, уста без филер. Ма немој, лажги со опашки. Од авион се гледа, немам ништо против ама ме иритира тоа што лаже. Многу има разлика од почетокот и сега. На почетокот беа интересни со ќеркичката, сега веќе не.
Што мислите за Абнора Елези доколку ја следите? Јас искрено ништо чудно не приметив, жена цел живот во инвалидска количка, читам многу ја напагаат уште ја обвинуваат за притисоци што ги правела врз други жени Вчера имаше неколку коментари во објави за смртта на хрватската инфлуенсерка и неа ја спомнуваат. За Абнора велат дека лажно се претставувала во јавноста, демек не била инвалида, искрено јас не верувам дека човек може толку далеку да оди.
За тоа дека е инвалид, инвалид е. За друго не сакам да коментирам, поделени ми се мислењата за нејзе. Често ми излегува на тик ток, на некое видео ми е ок, на друго како ептен да е во некој филм влезена.
Од немоќ да заспијам листам по интернет, добро како полни сали оваа Пријовиќ не ми е јасно Видео ми излегува каде пее таа и Џејла на крштевка на ќерка и, која разлика во гласот Јас врска си немам од музика ама ова не можеш да не го приметиш