Loooll воопшто не води грижа за своето лице, ужасно изгледа вака. Тек сега прв пат ја гледам сликава.
@buba4e89 И јас првпат ја видов сликата пред да ја постирам, барав да видам каква е без шминка и со и ми излезе, си викам damn Макар горе долу, повеќето сликани во секојдневие со се шминка изгледаат вака
Се тоа во ред ама барем малку да се води грижа за лицето, изразени пори, лош нос итн да не и наоѓам мани, на таа пара бар ќе се потрудам да изгледам што е можно подобро. Страшно.
@buba4e89 Се согласувам. Јас лично да имав милиони, немаше да посегам прво по шминки и после само со фотошоп да личам на нешто, туку ќе целев на природните третмани и вистинската нега, што се поскапи од шминките реално, aма па резултатите се the real deal Кога ги гледам сликите како пр. на Адријана Лима, без шминка, таа изгледа совршено, а и кога е со шминка, не е пренатрупана, како Јеца од типот на Мајкл Џексон Ама тоа е затоа што и нема потреба од толку шминка
@LiliBoz Не бе, каков убиец Од кај тоа? Инаку си прави песни човекот, пред некое време гледав снимил спот во Јапонија, а се шетка општо по светот, сменил стил
Не му вади муабети на човекот само. Овој некој друг Милан Станковиќ е. Овој пејачов нема 36, т.е. 37 години мислам.
М.Станковиќ е во жирито на пинкове звездице и е многу не интересен и не професионален, цело време е со телефонот в раце и само се слика, до пред некое време беше со гипс на раката, паднал додека се сликал за на инстаграм